|
Płaczcie za Brożkami, płaczcie za Pawełkiem , płaczcie za Marcelem i Diazem. To byli zawodnicy ,którzy nam LM wygrali. Dla całej bandy wiecznie niezadowolonych na tym forum obojętnie co by się w tym klubie nie działo zawsze będzie źle. Zawsze!!! Nie ma transferów - źle. Są - źle bo nie tacy. Jeszcze tylko brakuje tutaj sakramentalnego "ja to bym ściągnął Kosę". Ludzie każda podróż wielka podróż zaczyna się od małego kroku. Ja widzę sporo pozytywów odkąd do Wisły przyszedł Stan i Robert. Problem większość kibiców Wisły polega na tym ,że nie potrafią realnie ocenić tego co mamy i mieliśmy. Jeżeli dla was strata Brożków , Pawełka to są powody do płaczu to wam gratuluje. Przecież Brożek i jeden i drugi to byli zupełnie zdemobilizowani. Czy im się coś chciało? Chyba dreptać od "Levadii" do "Levadii". Powinniśmy jeszcze podziękować temu Trabzonowi ,że byli tak uprzejmi i wykupili ich obu. I wiecznie jest źle. Wiecznie kręcenie nosem. Zawodnicy zawodnikami. Rzecz leży w trenerze. Ja Maaskantowi ufam. Zobaczycie jak się Brożki nagrają w tym Trabzonsporze.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 09.02.2011 o godz. 16:19.
|