Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 13:47
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
A Ja tak z troche innej beczki. Czy pojawily sie moze gdzies jakies informacje czy sa prowadzone rozmowy na temat wykupienia Chaveza? Temat jakos umarl poki co, a w wywiadach z Maaskantem caly czas jest podkreslany fakt ze przyjscie Jaliensa dobrze wplynie na Bunoze i pomoze mu sie rozwinac. Czy mam z tego rozumiec ze Chavez juz nie ma sie czego nauczyc od Jaliensa, czy raczej oznacza to ze Bunoza z Holendrem beda sie zgrywac bo Chavez po sezonie wraca do poprzedniego klubu?
Wg mnie ciężko wyrokować co do przyszłości Chaveza teraz. On musi grać,dużo grać aby było widać,że coś wnosi do gry. Póki co to poza momentami, nic wielkiego tak naprawdę nie prezentuje. Podejrzewam,że jak będzie solidnie się prezentował to go wykupimy, pewnie drogi nie będzie. Tak więc nie ma co panikować,że nie są prowadzone rozmowy,bo i o czym. Będzie dobry to przelew i jest nasz. Pytanie,czy po tej rundzie zasługuje na to aby go kupić?Wg mnie nie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując