No i mamy w końcu dopięty prawdopodobnie ostatni zakup w tym okienku. Sam jestem bardzo ciekaw, kto w rywalizacji bramkarskiej będzie numerem 1. Nie wliczam do tej rywalizacji młodego Filipa Kurto. On ma jeszcze czas. Walka rozegra się między Milanem oraz Siergiejem. I odwarze się w ciemno wytypować, iż nasz nowy nabytek zastąpi Pawełka. A czemu

W sumie na żywo go nie widziałem w przeciwieństwie do Jovanića i na tej podstawie się nie wypowiem. Lecz dobre CV i statystyki według mnie ma lepsze. Temu może zaważyć również doświadczenie, które przemawia za Estończykiem. I tak przez to sądzę, że posadzi Serba na ławce. Chociaż jak już to tu wcześniej ktoś napisał statystyki nie grają. Nie mam życzenia specjalnie co do nich aby np Pareiko bronił bo Jovanić jest za słaby. Nie, już nie w tym rzecz, niech po prostu broni lepszy, byleby z korzyścią dla drużyny. Chociaż przyznam się, że na początkiem sezonu byłem zniesmaczony decyzją Maaskanta, co do wyboru golkipera nr 1. Jakoś nie mogłem sobie tego wyobrazić, iż robiący niezłe wrażenie Milan, zawodnik wreszcie kończący " serial " z bramkarzami w Wiśle zostaje rezerwowym, przy mizernie wyglądającym jak dla mnie wtedy Pawełku. Dziś już wiem, że ta decyzja naszego coacha była jak najbardziej prawidłowa. Dlatego też nie zmartwi mnie jak Robert tym razem postawi na drugiego dotychczas Jovanića.