Milczałem i milczałem czasami się odezwałem, czas ocenić okienko
Bramkarz
Pareiko -Hymm wielka nie wiadoma z jednej strony doświadczenie+wiek, a z drugiej strony ten wiek 34 lata trochę dużo,ale to może być porządny bramkarz ocena transferu 4+
Obrona:
Kew Jaliens Nareszcie! jest następca Clebera i mogę być o tym święcie przekonany, że to on i Chavez będą grać w pierwszej jedenastce rundy wiosennej.Transfer oceniam na 5
Pomoc:
Maor Melikson- Mogę śmiało powiedzieć,że to jest następca Sobola po zakończeniu kariery za pewne będziemy grać Sobolewski-Melikson Ocena transferu 5
Michaił Siwakow-Nie wiem co mam powiedzieć chyba raczej jako uzupełnienie składu mamy Wilka,Sobola,Melikson,Guła, Jirsák Chyba,że pożegnamy się z dwójki Guła- Jirsák Oceniam transfer na 4+
Atak:
Cwetan Genkow Boję się,że to będzie drugi Giorgi Hristov,ale i też mam nadzieję, że to będzie następca Pawła Brożka,jak na razie nie wiadoma dla mnie więc na razie 3+
Ogólnie okienko bardzo dobre,piłkarze są dobrzy na papierze a zobaczymy co wyjdzie w praniu.Mam nadzieję,że Robert teraz będzie wystawiał na obozie w Turcji skład, który zagra w pierwszym meczu na wiosnę.Czas zgrać zespół

Ocena okienka na 5- minusa za to,że nie sprowadzili lewego obrońcy.