avangarda napisał(a):

SUPERNATURAL jest chyba moim ulubionym serialem. Nie przepadam za różnymi stworkami, wampirami, zombie ale ten serial ma w sobie to coś. Fajni aktorzy, fajni bohaterowie, ciekawa akcja i spora dawka humoru w tle schowana za przygodami i akcją. Polecam.
The Big Bang Theory - fajny serialik, który się szybko ogląda (20 min odcinek) a potrafi poprawić humor. W sam raz na sesję 
Ogólnie prośba - oglądajcie serial w oryginale! Bez żadnych lektorów, oglądanie z lektorem zatraca klimat serialu. Chyba nie wszyscy są takimi leniami, że nie chce im się czytać napisów 
Jak oglądam np. ŚWIRY na tvp1, to mnie skręca, jak widzę co zrobiono z całkiem przyjemnym serialem Psych. A Dexter z oryginalnymi przekleństwami Debry nie równa się Dexterowi z 'cholera, kurczę' serwowanymi przez lektora.
|
Trudno się z Tobą nie zgodzić! Seriale i filmy jedynie z napisami, wyjątek mogą stanowić jedynie bajki, bo jeszcze nie spotkałem się ze źle zdubbingowaną.
Wracając do serialu SN, czy mógłby ktoś podać mi linki z napisami do pierwszego sezonu?
Pozdro!