I tak jeszcze z ostatniej beczki.
Obrońca
Vule Trivunovic z Bośni i Hercegowiny został nowym piłkarzem
Cracovii. Zawodnik ten - mierzący 190 cm wzrostu - ostatnio grał z drużynie Borac Banja Luca. Ma za sobą trzy występy w reprezentacji Bośni i Hercegowiny. Gracz czeka tylko jeszcze na pozwolenie o pracę w naszym kraju.
I czy ja wiem czy będzie on dla nich solidnym wzmocnieniem

Nie wydaje się jakoś,że nagle stanie się podporą najgorszej defensywy w naszej lidze. Jakoś nie rokuję iż będzie postrachem napastników. Ale kto wie, przecież jeszcze go nie widziałem. Lecz mimo tego nie przekonuje mnie nic a nic.
I jeszcze jedno :
23-letni napastnik
Przemysław Trytko został w piątek wypożyczony z Jagiellonii Białystok do
Polonii Bytom. Piłkarz będzie grał w śląskim klubie do końca sezonu. Tejże transakcji oba zainteresowane kluby dokonały w ubiegły piątek. Trytko trafił do białostockiego klubu latem z niemieckiego Energie Cottbus i podpisał trzyletni kontrakt. Jesienią nie wywalczył jednak miejsca w składzie "Jagi" i wystąpił tylko w sześciu spotkaniach.Tak racjonalnie przyglądając się tej sprawie to biedna jak mysz kościelna Polonia dokonała drugiego według mnie bardzo ciekawego transferu. On i Krzysztof Król prawdopodobnie przebiją się do podstawowej jedenastki trenera Roberta Góralczyka i mogą okazać się istotną deską ratunku zespołu z Bytomia przed spadkiem. Życzę im tego