Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 21:39
Nareszcze widać że zaczeli coś robić, mianowicie, do oficjalnego facebooka dodano dwie nowe zakładki, SKLEP oraz motyw powitalny. Nie ma się do czego za bardzo przyczepić bo wszystko starannie zrobione. Zmieniono także zdjęcie profilowe i od razu widać ze jest to oficjalny kanał. Mam nadzieję że zdjęcia profilowe będą zmianie często, motyw z flagą może pozostać ten sam jednak mogą zmieniać się zawodnicy, można reklamować mecz w ten sposób itp.
Usunięto zbędną zakładkę filmy co jest pozytywem bo po co trzymać filmiki nagrywane cyfrówką. Skasowałbym także zakładkę (chyba się tego nie da za bardzo zrobić) w takim razie zrobiłby tam aby nie była za bardzo widoczna bo jak ktoś chce sobie poogladac zdjęcia to może zrobić to na oficjalnej.
Dodałbym za to zakładkę odsyłająca do kanału Wisły na YT, który wymaga dodania grafiki i wypromowania. Można dodać zakładkę bilety. Jest dużo możliwość śmiało można "zgapić" od jakiegoś zagranicznego klubu.

Przydałaby się dodać opcje zaproponuj znajomym tak aby posiadać większą liczbę kibiców.

Pozytywem jest także powstawanie takich filmików jak chociażby ten promujący strefę kibica:
http://www.youtube.com/watch?v=NlYgI...&feature=feedu
Zwróciłbym szczególną uwagę na motyw końcówy który zrobiony jest prawdopodobnie w AAE, według mnie naprawę dobra robota i mam nadzieję że klub tego nie spartoli i będzie on dodowany na początku bądz na końcu każdego filmiku. Również mam nadzieje że filmików w formacje 4:3 już nie zobaczymy.
Również chciałbym aby taki filmik nie znikał gdzieś w gąszczu tego natłoku informacji po 2 -3 dniach. Tak jak napisałem trzeba promować kanał Wisły na YT. Przypominam że filmik o dopingu Clebera obejrzał 76 000 ludzi, był o jednak promowany na splashu. Generalnie przydałby się splash ( strona startowa) która powoduje że na stronie panuje większy porządek.

Także mam nadzieję, że nie poprzestali na kilku zmianach. Powoli im to idzie ale dobrze, ze zaczynają "ogarniać".
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.02.2011 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując