Uzasadnienie:
Obrona: Na Polską ligę wystarczy 3 stoperów - chyba, że gramy wyjazdy z Legią, czy Lechem - wtedy można zmienić ustawienie. Chavez i Jaliens to dla mnie pewniaki na obronę. Brakuje tego trzeciego, który by stworzył z nimi duet nie do przejścia. Z braku laku może stać tam Bunoza. Może chłopak ogarnie isę przy Holendrze
Defensywni Pomocnicy: Wilk i Sobolewski to jak na polskie warunki - miód, cud i orzeszki. Doświadczenie z przebojowością. Wspieraliby oni obronę, od czasu do czasu Wilk mógłby wzmocnić ofensywę. Zawsze można Wilka wzmocnić Białorusinem, jeśli okaże się wzmocnieniem.
Pomoc: Tutaj na lewej stronie widziałbym Paljica albo Boukhariego, gdyby ten był w formie. Po prawej - ofensywny Małecki, tej pozycji nie trzeba argumentować.
Ofensywni Pomocnicy - Oni by wspomagali Genkova. Myślę, że Kirm z Meliksonem byliby idealną parą. Kirm - wiadome na co go stać, Melikson jest niewiadomą. Zawsze można wstawić tam Małego za Kirma, którego przesuwamy na lewą pomoc, wtedy na prawą powędrowałby Cikos.
Atak: Wielkiego wyboru nie mamy, tutaj można lawirować pomiędzy Genkovem, Riosem, a Zurawskim.
Oczywiście to jest zabawa i moja fantazja

Nie uważam się za trenera, ale to byłaby moja wizja dzisiejszej Wisełki