MaciekJ87 napisał(a):

Tu masz kolejną kompilację, przeciwieństwo pierwszej: http://www.youtube.com/watch?v=ZwC9W...eature=channel
Uważam że nie ma sensu oceniać piłkarza po 1 filmiku na yt w dodatku kiedy się wybiera jego jeden udany występ, w kolejnym meczu z poważniejszym rywalem puścił już 7 bramek gdzie przy kilku jego ewidentna wina (polecam bramkę 1min 22sek) Nie chce go krytykować bo uważam że 34lata to dobry wiek dla bramkarza po za tym jest ograny i z oceną poczekamy, jeśli u nas jednak zagra to uważam że to będzie duży znak zapytania! Może być to bardzo udany transfer lub duża klapa! Pożyjemy zobaczymy
|
Mam jedną prośbę do Ciebie. Zanim zamieścisz jakiś filmik i powiesz jakie to straszne błędy popełniał dany piłkarz z tego filmu upewnij się czy w tym filmie rzeczywiście jest ten zawodnik o którego Ci chodzi. Tak akurat się składa że w zamieszczonym przez Ciebie filmiku nie broni w bramce Estonii Pareiko który jest przymierzany do Wisły , to że znajdziesz jakiś filmik na yt z reprezentacją Estonii to nie znaczy że będzie tam bronił Pareiko , chyba nie myślisz że to jedyny estoński bramkarz?
MaciekJ87 napisał(a):

|
Sorki to nie jest miejsce na obrażenie tylko spekulacje transferowe, ferie skończyły mi się 6 lat temu, ale to nie Twój interes! Po prostu nie widzę sensu wrzucać filmiku jak gościu wszystko, broni skoro są inne gdzie broni słabo, więc jaki miałeś cel wrzucając ten filmik? Możesz odpisać czy musisz się zaniżać poziomem i zaczynać zaczepki? Czy ja Cię obraziłem? Czy ja Ci ubliżam że jesteś gówniarzem? Nie bo nie po to tutaj jestem! Każdy ma swoją opinię i ja swoją przedstawiłem
|
Ja widzę większy sens w zamieszczaniu filmiku na którym Pareiko broni dobrze niż filmiku na którym kolega z reprezentacji Pareiki broni słabo ...