Wyświetl pojedynczy post
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 10:09
Co że Estończyk? Wam to by nie pasował Grenlandczyk z Barcy nawet jakby miał przyjść.

Estonia to kraj naszego pogromcy z pucharach - Levadia kochana - przypominam tylko!

A obiekt naszego zainteresowania aktualnie pracuję w dość solidnej lidze Rosyjskiej gdzie za ładne oczy na pewno nie broni przez 5 równych lat. Tam jest taka kasa, że jakby grał kaszane to by sobie wzięli kogoś innego a jego by mieli serdecznie gdzieś.

Jeżeli to prawda, to ciekawią mnie warunku kontraktu po przecież Pareiko w 2010 roku w wywiadach mówił że Tomsk zaoferował mu nowy kontrakt i lukratywny do tego. A skoro to Rosja to wszyscy wiedzą co to oznacza lukratywny. Nie wydaje mi się żebyśmy przebili ofertą Ruskich... Czyżby Stan przekonał go że tutaj będzie sukces i będzie LM. W Tomsku tego mu zagwarantować nie mogą, za dużo silniejszych rywali.

Zważając na fakt że całkiem nie dawno wydaliśmy 400 tys euro na Jovanica - BARDZO ciekawa propozycja ten Pareiko. Myślę, że z powodzeniem mógłby u nas pograć w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując