Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 10:08
Zawsze coś ciekawego można tu przeczytać. Pół forum brało do nas w ciemno cieniutkiego Gibona, w dodatku legionistę, bazując na tym, że chłop dawno, dawno temu zagrał sezon czy dwa w Rosji. Teraz wychodzi opcja gościa, który w Rosji spędził dekadę i już jest zły- bo z Estonii, bo z ligi rosyjskiej, bo za stary itp. Jak dla mnie O.K. pomysł. Gość ma jakieś doświadczenie, ostatnie dwa sezony po 26 występów, wcześniej też trochę pograł, razem uzbierał ponad 150 występów- znaczy się coś tam powinien umieć. Na wybijającego się golkipera w sile wieku nas nie stać- taki gość zawsze będzie miał oferty, a i aktualny klub będzie starał się zatrzymać go za wszelką cenę. Golkiper w sile wieku, w naszym zasięgu finansowym, to potencjalny kolejny Jovanić albo Pawełek. O młodych perspektywicznych w ogóle nie ma co mówić, bo albo kosztują majątek albo równie dobrze można dać pieniądze Grosickiemu i powiedzieć- "Pomnóż nam tą kwotę". Jak chcemy mieć super bramkarza na lata w takim klubie jak Wisła, to nie ma innej rady- trzeba go sobie odchować.

Ja mam nadzieję, że sprawdzi się plota o tym Bułgarze na lewą obronę. Rewelacji się nie spodziewam, ale brzmi sensownie. Jeszcze jakiś napastnik, który nie jest emerytem ani żółwiem i można zamykać okienko.
Odpowiedz cytując