Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2011, 23:28
tofik napisał(a):Wyświetl post
Brzmi jakbyś mocno wierzył że nie wypalą i czekał tylko na połowę ligi by triumfalnie oświadczyć na forum " a nie mówiłem"
Ja mam nadzieje, że będzie jak najlepiej tylko śmieszy mnie wypisywanie głupot i robienie gwiazd z piłkarzy, którzy jeszcze nie kopnęli piłki w oficjalnym meczu. Tylko póki co Westersyl pisze coś takiego:
Cytat:
Nadal nie załapałeś, gdyby Genkov strzelał w Rosji poradził sobie z Kierzakovem, Woroninem i Kuranyim to nie grałby w Wiśle, rozumiesz ?
I czytając jego nowości wycyhodzi, że jak Genkow odchodził z Dynama, to jakiś czas potem Juventus kupował Kuranyego, dwa miesiące później poszedł do Dynama, ale nasz nowy napastnik przegrał z nim rywalizację, a w ogóle się na treningu nie widzieli.

Kadra Izraela opiera się na zawodnikach z ligi, bo skauci tam nie jeżdża bo do okoła Araby i Melikson cudowne dziecko tamtejszej piłki został uratowany i wyciągnięty przez nas.

Cytat:
Zadam Ci jeszcze jedno pytanie jeśli Brożek nie będzie strzelał w Trabzonie to również znaczy że jest do dupy na Wisłę ?
A co Brożek pokazuje takiego cudownego ? Zdobycie w naszej słabej lidzie 6 bramek w 15 spotkaniach (wliczając w to rzuty karne) to jest totalna miazga ? Brożek w Trabzonie nie osiągnie nic i przekonasz się bardzo szybko.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 06.02.2011 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując