Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2011, 23:05
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Kierowałem ten post do zium ziuma któremu nie pasują transfery.

Doszedłem do wniosku że kogo kol wiek nie sicąną to i tak jest lipa bo przecież gdyby to byli dobrzy piłkarze to nie graliby w Wiśle tylko zostaliby wypatrzeni przez Chelsea. Co z tego że dajmy na to taki Genkov strzelał jak na zawałowanie w Bułgari, strzelił gola nawet Feyenoordowi Roterdam (polecam cały mecz), co z tego że biły się o niego kluby w Bułgarii, to że teraz dostrzegł go nawet selekcjoner to też nie ma znaczeni, przecież gdyby był dobry to grałby w lidze angielskiej.

A ja dochodzę do wniosku, takiego - poczekamy na rozpoczęcie ligi i ocenimy zawodników po tym jak grają w Wiśle a nie jak grali w poprzednich klubach.

Owszem jestem optymistą i patrząc na ten transfery jakoś mniej obawiam się napisać iż są one dobre jak na polskie warunki a jeden nawet bardzo dobry, ale poprzednie ruchy transferowe i ludzie mający zbawić Wisłę już kiedyś tu byli - król strzelców ligi bułgarskiej, król strzelców ligi indyjskiej, inne brazylijskie wynalazki. Co z tego wyszło, każdy widział.

Dlatego trzeźwe spojrzenie nie zaszkodzi, więcej dystansu do tego, bo aż boję się pomyśleć jak Maor nie wypali co tu się będzie działo.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując