Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2011, 22:25
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Sobie jaja jakieś robisz ? Dostajesz ignora twoje pojęcie na temat piłki nożnej to mniej niż zero. Chodziło mi to, że w klubie można ściągnąć 3 zawodników do każdej formacji i każdy z nich może stanowić o sile drużny, jeśli myślałeś że oni będą grąć na takim poziomie jak wymieniona trójka z Interu to jesteś naprawdę nie normalny. Jeśli nie widzisz różnicy w jakości ściąganych piłkarzy w tym okienku a w poprzednim to również proponuję się zastanowić nad tym co robisz w tym temacie.

Tak na marginesie w dobrych klubach grają ci piłkarze z Izareala.
Ekspercie cytujesz i odpowiadasz zupełnie nie na temat. Z twoim śmiesznym porównaniem chodzilo mi o to, że nagle Jaliens będzie w OE jak Lucio i zdobędzie kilka bramek po wejściach ofensywnych(on tak w ogóle gra skoro w ponad 250 spotkaniach zdobył raptem 13 goli ?), Melikson nagle będzie strzelał i podawał jak Sneijder (skoro w całym życiu zdobył 27 goli w spotkaniach ligowych) i na koniec Genkow będzie jak Milito ładowałbramkę za bramką.

Dalej nie odniosłeś się do inwigilacji ligi izraelskiej. skąd w takim razie tylu zawodników w zagranicznych klubach ? w tym nawet chlesea.

Nie wiem jaki masz w tym interes ale na siłę wmawiasz ludziom, że liga Izraelska to zaścianek świata. Nikt w Europie, ba nawet w Izraelu nie wypatrzył takiej perły jak Melikson, nagle przyjechali działacze Wisły i zabrali go stamtąd i utarli nosa całemu światu. Poważne europejskie kluby maja skatuów, którzy biegają nawet po lasach w Afryce, a ty insynuujesz tutaj takie zaniedbania w Izraelu.

Dla mnie transfer Sivakova nie różni się wiele od Boukhariego. Bo i jeden i drugi był niechciany w swoim klubie. Jedyna różnica jest taka, że ten pierwszy cos tam gdzies w Europie pograł, a ten drugi może mieć przebieg kariery jak Matusiak, bo jest dużo analogii. Według Ciebie mamy się podniecać każdym kto tu przyjdzie, bo od razu poziom nam wzrośnie. Ja uważam, że w naszej sytuacji znalezienie dobrego zawodnika zagranicznego to tylko kupa szczęścia w przypadku wyszukaniu bardzo młodego gościa, który akurat wypali. I nie uważasz, że poziom Branco znaleźlibyśmy gdzieś w ME ?

Nie rozumiem czemu ktoś kasuje posty.
Odpowiedz cytując