Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2011, 22:24
Biorąc pod uwagę klasę rywala, nawet rezerwowy skład nas nie usprawiedliwia. Oglądam od 60 minuty, a nasz przeciwnik miał 2 setki.

Sandomierski ponoć wcześniej bronił nieźle, ale parę minut temu zaliczył "cabajadę".

Fizycznie wyglądają tragicznie - na tle Mołdawian. Czego innego się spodziewać, skoro to ligowcy z Polski więc dopiero co rozpoczęli przygotowania. Dlatego pytam - jaki sens tego sparingu?

rw88 napisał(a):Wyświetl post
Zależy co kogo ciekawi i jak się do stwierdzenia "ciekawy" podchodzi. I tak np. mi osobiście wisi, czy wygra Real z Barceloną, czy odwrotnie, bo każda z tych drużyn jest mi sentymentalnie totalnie obojętna (wszelkie kibicowanie "na odległość" jest dla mnie farsą), ale też samą grę obu tych drużyn ogląda się oczywiście z przyjemnością dla oka. Natomiast dziś piłkarsko mecz pewnie będzie, jaki będzie, ale wynik i gra naszego zaplecza na tle przeciętnej europejskiej drużyny (w rozumieniu nie należącej do średniaków typu Węgry czy Finlandia, ale również nie do słabeuszy) jest dla mnie czymś ciekawym.
Nie ukrywam - podziwiam Cię. Jest to co prawda podziw podobny do tego, który czuję dla rekordzisty guinessa w układaniu piramid z kubeczków plastikowych na czas (czyli na zasadzie: zajebiście, ale czemu na to tracisz czas?), ale za to szczery.

Uważam, że kibicom reprezentacji, którzy przybyli na ten mecz i dopingowali kadrę należy się w dowód uznania Krzyż Walecznych. Trzeba mieć cojones, żeby wytrzymać to przez 90 minut, jeszcze do tego na żywo.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 06.02.2011 o godz. 22:31.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując