westersyl napisał(a):

Z Błaszczykowskim nie pisałem że Melikson jest 3 razy lepszym piłkarzem, jak widać nie doczytałeś.
Pisałem o umiejetnosciach czysto piłkarskich, takich jak przyjęcie piłki, technika strzału, dopieszczone podania, prowadzenie piłki.
Ferguson powiedział nawet o Rooneyu, jego technika nie jest ważna, liczy się jego serce do gry i to czyni go wielkim piłkarzem. Tak samo jest z Błaszczykowskim i Sobolem.
No i ch** cie obchodzi o czym robię filmiki, to temat transferowy, a ty piszesz 10 razy jak cie się moje filmiki nie podobają, pomijam już to co napisałeś w komentach na YT. Nie oglądaj kanału westersyl, proste.
Całe szczęście że klub nie kupuje zawodników patrząc na przebieg kariery tylko na umiejętności, bo w naszej lidze są przecież tacy którzy wyszli ze szkółki Barcelony, grali tacy którzy byli mistrzami Niemiec, łapali się do młodzieżówki Brazylii, no ale Melikson grał tylko w Izarelu, może to i dobrze bo kluby z europy raczej średnio tam wysyłają swoich skautów, dokoła islamskie kraje nie zakontraktują przecież Izarelczyka, co spowodowało że tak znakomity piłkarz kisił się w tamtejszej lidze tyle czasu.
Moje osobiste odczucie jest takie że z Meliksonem jest jak z Pawłem też bardzo późno osiągnął dojrzałość piłkarską i zanim przestał być tylko talentem minęło trochę czasu.
|
Całe szczęście, że klub nie kupuje już (

?) zawodników patrząc na kilka filmików na youtubie. Problem polega na tym, że nadal na tym forum są osoby, które będą pisać o Żydzie jako zbawcy Wisły, właśnie na takiej podstawie. Kilka minut kompilacji, może dwa obejrzane na sopcascie mecze i już robi się z anonimowego zawodnika, który nie zapisał na swoim koncie praktycznie żadnego sukcesu zbawcę Wisły.
Dajcie mu choć kopnąć piłkę kilka razy, żeby miał szansę się ośmieszyć albo faktycznie zaprezentować te niebywałe, niespotykane i jakże z rzadka oglądane na naszych ekstraklasowych boiskach umiejętności, a dopiero wtedy będziecie sobie mogli powiesić jego zdjęcia. Koniecznie w antyramie, żeby łatwo było wytrzeć po uprzednio dokonanym akcie Onana ....
No chyba, że okaże się beznadziejny, swoje występy dostosuje do poziomu naszych rezerwowych, a kwitować będzie je mógł jedynie miną jaką uraczył nas na zdjęciach po samym przylocie ... wtedy będziecie mogli pluć i też będzie się łatwo ścierać.