Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2011, 14:23
Cytat:
Ty wiesz co piszesz ? czy czytanie ze zrozumieniem sprawia ci taka duza trudnosc i bol ? no chyba ze to brak lekarstw wiec wspolczuje ale nie bede konwersowal z kims o tak malej inteligencji...wytrzymaj do 19 na Gumisie albo Smerfy i do spania .... sory - na feriach nie trzeba tak wczesie sie klasc do lozka
Więc po jaką cholerę prowokujesz i obrażasz? Sam się zachowałeś w tym momencie jak dzieciak. Jeżeli chcesz mi nawrzucać- zrób to na p.w., a nie zaśmiecaj forum.

Czytanie ze zrozumieniem nie sprawia mi problemu. Gorąco zachęcam do przeczytania wywiadu z Genkovem i zdanie "to, że Hristov tu sobie nie poradził, to jego problem".

Jeżeli nie odpowiada Ci moja osoba- ignoruj.

Proste, lecz jakże ułatwia życie.

"nie podniecam się jak WY" - co to w ogóle miało znaczyć? Kto się tu podnieca obecnymi transferami? Czytając to forum od dłuugich lat, a czynnie biorąc udział od 1,5 roku stwierdzam, iż nawet jakby ściągnęli kogoś pokroju Messiego, to wytykali by mu niski wzrost, że nie jest z Polski etc. etc.

Osobiście uważam, że to okienko jest jednym z bardziej udanych okienek ostatnich lat.

Jaliens- reprezentant Holandii, ponad 400 meczów w Eredivisie i 50 w europucharach. Cleber zakończył karierę, został Chavez i Bunoza, więc jedynym, który może odgrywać rolę "profesora" na środku obrony jest właśnie Jaliens.

Melikson- talent? z Izraela, szybki, dynamiczny, b.dobre podania, nieszablonowość, błyskotliwość, gra z pierwszej piłki na dobrym poziomie.

Sivakov- serie A, lecz za mało oglądałem spotkań z nim w roli głównej.

Genkov- snajper z Białorusi. ANI JEDNEGO (i przyznaję się bez bicia) meczu w jego wykonaniu nie oglądałem, lecz na papierze wygląda na dość dobrego napastnika żeby zastąpić Pawła.

Poza tym- trochę optymizmu ludzie, bo jak czasami czytam to forum to mnie k*rwica bierze. Nic tylko płacze i płacze, masowe cięcia się po odejściach Pawełka i Brożek's Brothers u co po niektórych. Nie można widzieć wszystkiego w czarnych barwach. Mamy dobrego (bardzo?) dobrego trenera z zagranicy (a to kurewski plus, przynajmniej nie przesiąknięty polską-myślą-szkoleniową o ile takowa istnieje), dyrektora sportowego (to, że podpisali z nami kontrakty Jaliens, Boukhari, Genkov, Melikson, Sivakov to w głównej mierze jego zasługa), zajebistych kibiców, którzy są z drużyną na dobre i na złe.

Marzenia każdy ma takie same- by Wisła była dobrym, europejskim, profesjonalnie zarządzanym klubem, z bardzo dobrą infrastrukturą treningową.
Odpowiedz cytując