A ty musisz nauczyć się czytać, nie wiem jak ty ale ja nie praktykuję gwizdania na zawodników w trakcie meczów, dla mnie to śmiech na sali ale jak chcecie to gwiżdżcie z kolegom zium ziumem po każdym nie udanym zagraniu Meliksona, wasz styl kibicowania.
Z Błaszczykowskim nie pisałem że Melikson jest 3 razy lepszym piłkarzem, jak widać nie doczytałeś.
Pisałem o umiejetnosciach czysto piłkarskich, takich jak przyjęcie piłki, technika strzału, dopieszczone podania, prowadzenie piłki.
Ferguson powiedział nawet o Rooneyu, jego technika nie jest ważna, liczy się jego serce do gry i to czyni go wielkim piłkarzem. Tak samo jest z Błaszczykowskim i Sobolem.
No i ch** cie obchodzi o czym robię filmiki, to temat transferowy, a ty piszesz 10 razy jak cie się moje filmiki nie podobają, pomijam już to co napisałeś w komentach na YT. Nie oglądaj kanału westersyl, proste.
Całe szczęście że klub nie kupuje zawodników patrząc na przebieg kariery tylko na umiejętności, bo w naszej lidze są przecież tacy którzy wyszli ze szkółki Barcelony, grali tacy którzy byli mistrzami Niemiec, łapali się do młodzieżówki Brazylii, no ale Melikson grał tylko w Izarelu, może to i dobrze bo kluby z europy raczej średnio tam wysyłają swoich skautów, dokoła islamskie kraje nie zakontraktują przecież Izarelczyka, co spowodowało że tak znakomity piłkarz kisił się w tamtejszej lidze tyle czasu.
Moje osobiste odczucie jest takie że z Meliksonem jest jak z Pawłem też bardzo późno osiągnął dojrzałość piłkarską i zanim przestał być tylko talentem minęło trochę czasu.