Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2011, 21:20
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Znalezione na pewnym blogu:

Bogdan Klich:(do Błasika, na jego pogrzebie) Andrzeju, mieliśmy się spotkać w innych okolicznościach. Miałeś otrzymać kolejną gwiazdkę, która ci się należała.

Bogdan Klich: (o Błasiku, na antenie zaprzyjaźnionej telewizji) Tak, po katastrofie CASY, uważałem, że tak należy zrobić (zdymisjonować Błasika), ale ze strony Pałacu Prezydenckiego był jednoznaczny sprzeciw.

Bogdan Klich: (o plotkach, że chciał zdymisjonować Błasika) To jakaś kompletna bzdura. Nie przyszło mi to do głowy. To jest jeden z lepszych dowódców naszych Sił Powietrznych. Świetnie mi się z nim współpracuje. Dobrze wykonuje zadania, jest zdyscyplinowany, zawsze do usług. Jestem jak najlepszego zdania o generale Błasiku.

10 znaków...
to sie właśnie nazywa polityka.jeden syf,klamstwo i liczenie na to,że ludzie są ciemni i mają krótką pamięc.a wy przez te mendy (czytaj politykow) i to z każdej strony "sceny" politycznej daje cię się na siebie napuszczac i prowadzicie między soba wojnę.i to na forum które wszystkich powinno łączyc a nie dzielić,bo to jest forum wislackie.
dziękuję za uwagę