Wyświetl pojedynczy post
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2011, 15:21
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jeśli kandydatura Peskovica, mimo że zaawansowana, została przez "górę" odrzucona - to Dolha nie ma też wielkich szans.

Mnie bardziej martwi, czemu są rozsiewane takie plotki. Bramkarza nadal nie ma, za to pojawiają się kandydatury od których kibicom gula skacze.

Typowy temat zastępczy.

Uwielbiam takie eufemizmy

Prawda jest taka, że Dolha nasrał na Wisłę - klub i kibiców. Oszukał nas, co później dobitnie zostało potwierdzone przy okazji sporu prawnego o kontrakt.

Jest to jeden z nielicznych przypadków piłkarzy, których nie tylko nie lubię. Ja go szczerze nie cierpię. I myślę, że nie jestem w tych poglądach odosobniony.

Dolha - won od Wisły.

hmm... raczej nie możesz powiedzieć, że go nie lubisz, bo żeby tak powiedzieć to trzeba by najpierw go poznać. Taka moja opinia. Można jedynie stwierdzić czy się go szanuje czy nie. Za to co wyczyniał to raczej szacunek mu się nie należy.

Tak jak napisałeś, nawet gdyby Basałaj ze sztabem menadżersko-trenerskim przymierzali się do Dolhy to boss zablokuj transfer. I chwała mu za to.

Z bramkarzem mamy kłopot nieziemski od jakichś 50 lat (od czasów Jurowicza) i nic nie wskazuje na to, żeby miało się to zmienić. W każdym razie nie liczyłbym na goalkeepera z Portugalii, który przeszedł operacje obu kolan, albo bramkarz z Boraka Banja Luka.

Odpowiedz cytując