Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2011, 00:33
tofik - Kogo ja obrazam? Wisle? Twierdze to co kazdy wie ze jest tak samo slaba jak ta liga. Jaka jest w tej chwili ? Nie jest tragiczna, ale patrzac na sklad nie sadze by europe zawojowala.
Jedyne co zle napisalem ( i tutaj przyznaje, zle zlozone zdanie ) to brak Legii i kogo tam jeszcze chcesz. Wymienic powinienem cienkich jak barszcz wszystkich kopaczy z naszej ligi. Moglo to zabrzmiec jak obraza i tutaj w pewnym sensie ale nie do konca sie zgadzam. Post edytowalem.
Kadrowo wyglada lepiej od Legii, ale nadal to jest mizeria. Widzisz, teraz obrazam swoj klub ( idac Twoim tokiem myslenia )
Moze ( podkreslam to slowo ) byc tak ze owszem i cos ugraja, ale bedzie to podyktowane tym samym czym jest to podyktowane w Lechu, czyli promocja.

O banach mi nie pisz bo niczego to nie zmieni. Mam prawo uwazac ze :
1) Liga jest zenujaco slaba ( o reprezentacji z litosci nie wspomne )
2) Pomijajac Lecha nasze "swietne" zespoly rozbijaly sie w pierwszych rundach eliminacji o zespoly, ktorych zawodnicy czesto grali za paczke papierosow i to w przerwach miedzy praca a rodzina.
3) Reprezentacja jest slaba+liga jest slaba+ pomijajac Lecha w pucharach wszyscy sie kompromituja+ zadnych wielkich wzmocnien jakie powinno sie robic jesli mysli sie o sensownym graniu w Europie = zenujace zespoly, zespoly slabe jak barszcz i tutaj mam na mysli i Wisle i Legie i Polonie i Ruch i Jagiellonie i kogo tam jeszcze sobie wybierzesz.

Trolluje i obrazam bo sadze ze Wisla i Legia sa slabe jak barszcz? No to mi pokaz ostatnie "sukcesy" jednych i drugich i wzmocnienia na poziomie europejskim . Kto tutaj wiec trolluje i zaklamuje rzeczywistosc?
Oczywiscie mozesz poleciec z tekstem ze "My wierzymy" itp i tak powinno byc, bo polskim kibicom tylko wiara pozostala.
Obraza to jest nazwac kogos ch***.
Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac.
Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.02.2011 o godz. 01:23.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując