Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 21:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale temat tyczy ligi polskiej ,wyjasniłem Ci ze Okuka miał lepszą opinie w Serbii anizeli Maaskant w Holandii.
Aaa, to do ligi polskiej potrzebna jest jakaś wiedza tajemna? No tak. To trzeba było zatrudnić Wójcika czy Wdowczyka, oni mają know-how (tylko nie wiem, czy notesy ciągle aktualne).

Okuka, który na dobrą sprawę nie miał czasu się u nas sprawdzić, zdobył też mistrzostwo z Legią. Taki detal, który ewidentnie Ci umknął.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
OK OK ; Ostantie : wester i wolfy : dlaczego mając taki zajebisty skład zajęliśmy 8 miejsce ?DLA CZE GO?
Bo trenowało go w krótkim odstępie czasu czterech czy pięciu trenerów? Bo był burdel organizacyjny i sportowy? To mało?

aNouc napisał(a):Wyświetl post
I jak ja lubię teksty "Genkov to spore ryzyko". Każdy tego typu zawodnik jest sporym ryzykiem bo logicznym jest że może wypalić, bądz też nie, Ameryki nie odkryłeś. I co jest pewne że jak nie wypali to będziesz wrzucał na Basałaja że ściągnął szrota.
Napisałem, że "opieranie się tylko na Genkovie to spore ryzyko". Czyli, że można je zminimalizować kupując dwóch napastników, których i tak potrzebujemy.
I to jest właśnie problem, że tak naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz. Mogę Ci współczuć, ale nie mogę za bardzo dyskutować. Bardziej niż forum przydałyby Ci się korepetycje z języka ojczystego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.02.2011 o godz. 21:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując