szprotson napisał(a):

|
ale temat tyczy ligi polskiej ,wyjasniłem Ci ze Okuka miał lepszą opinie w Serbii anizeli Maaskant w Holandii.
|
Aaa, to do ligi polskiej potrzebna jest jakaś wiedza tajemna? No tak. To trzeba było zatrudnić Wójcika czy Wdowczyka, oni mają know-how (tylko nie wiem, czy notesy ciągle aktualne

).
Okuka, który na dobrą sprawę nie miał czasu się u nas sprawdzić, zdobył też mistrzostwo z Legią. Taki detal, który ewidentnie Ci umknął.
szprotson napisał(a):

|
OK OK ; Ostantie : wester i wolfy : dlaczego mając taki zajebisty skład zajęliśmy 8 miejsce ?DLA CZE GO?
|
Bo trenowało go w krótkim odstępie czasu czterech czy pięciu trenerów? Bo był burdel organizacyjny i sportowy? To mało?
aNouc napisał(a):

|
I jak ja lubię teksty "Genkov to spore ryzyko". Każdy tego typu zawodnik jest sporym ryzykiem bo logicznym jest że może wypalić, bądz też nie, Ameryki nie odkryłeś. I co jest pewne że jak nie wypali to będziesz wrzucał na Basałaja że ściągnął szrota.
|
Napisałem, że "opieranie się
tylko na Genkovie to spore ryzyko". Czyli, że można je zminimalizować kupując dwóch napastników, których i tak potrzebujemy.
I to jest właśnie problem, że tak naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz. Mogę Ci współczuć, ale nie mogę za bardzo dyskutować. Bardziej niż forum przydałyby Ci się korepetycje z języka ojczystego.