Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 21:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie. Akurat koleś jest znany u siebie, to nie jest królik z kapelusza.
Nie jest cudotwórcą, to na pewno, więc pewnie sporo osób czeka rozczarowanie.

Co do składu - nie będę nawet komentował Twoich wywodów. Gdybyś uczciwie porównał statystyki Zieńczuka z chociażby Kirmem... Ale nie - Ty się bawisz w demagogię. Powodzenia, może się ktoś nabierze.

Chodziło Ci o obiektywność, robaczku?

Widzisz, ja już wielokrotnie pisałem, że nie jest problemem sprzedaż Brożka, tylko jego sensowne zastąpienie. I że opieranie się tylko na Genkovie to spore ryzyko.
I kto tu przekręca?

To kup sobie Messiego.

Dojdzie do Ciebie że jeśli ktoś miałby na prawdę z sercem patrzeć na to to trzeba byłoby wymienić wszystkich , od trenerów , po masażystów, fizjoterapeutów, zawodników i kończąc na prezesach?

Ale my dysponujemy czym dysponujemy i musisz się z tym pogodzić. A trener jest od tego żeby spróbował to posklejać, a nie stał z założonymi rękoma oczekując na 11 Marcelów i innych Brożków.
I jak ja lubię teksty "Genkov to spore ryzyko". Każdy tego typu zawodnik jest sporym ryzykiem bo logicznym jest że może wypalić, bądz też nie, Ameryki nie odkryłeś. I co jest pewne że jak nie wypali to będziesz wrzucał na Basałaja że ściągnął szrota. A jak wypali to happy. Jasnowidz od siedmiu boleści.. tylko czekasz z dłońmi na klawiaturze by zaatakować jak wygłodniała hiena.

Żyj dalej w świecie iluzji i zakłamania, ja podziękuje. Może zerknę do tematu w 2016 roku, pewnie moim oczom ukaże się Wolfy i jego standardowy tekst "szrot".

Cytat:
Napisałem, że "opieranie się tylko na Genkovie to spore ryzyko". Czyli, że można je zminimalizować kupując dwóch napastników, których i tak potrzebujemy.
I to jest właśnie problem, że tak naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz. Mogę Ci współczuć, ale nie mogę za bardzo dyskutować. Bardziej niż forum przydałyby Ci się korepetycje z języka ojczystego.
To Ty nie zrozumiałeś.
Genkov został ściągnięty za Brożka i tak jak opieraliśmy się wszyscy tylko na Brożku tak opierać się będziemy teraz tylko na Genkovie. Czy Ci się to podoba czy też nie. Aż do końca sezonu.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.02.2011 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując