wolfy napisał(a):

Widzę, że masz problem z przyjęciem do wiadomości gdzie obecnie piłkarsko jesteśmy. Pomogę Ci, a właściwie wskażę drogę. Sprawdź sobie statystyki Pawła Brożka i Marka Zieńczuka przed przyjściem Skorży. Nieźle, nie?
O Kosowskim, Baszczyńskim, Głowackim, Pauliście i reszcie tamtego składu nie będę wspominał. Nie warto.
No właśnie - mieliśmy drużynę, którą po przyjściu Skorzy wzmocniono(Kosowski, Niedzielan) o kluczowe ogniwa. Jest to dokładne przeciwieństwo rozpierdzielu, jaki zrobił Basałaj po swoim przyjściu.
Możesz udowadniać, że potencjał piłkarski jest podobny, że Małecki się rozwinął ( - tak, drugi Kosowski z niego), ale nikogo normalnego nie przekonasz. Tu nawet nie zamierzam podejmować dyskusji, bo się zwyczajnie ośmieszasz próbując robić takie porównania.
|
Marek Zienczuk przed przyjsciem SKorzy mial najgorszy sezon w karierze. Moze nie pamietasz,ale ja bardzo dobrze.
Kosowski był PÓŁ ROKU! w Wiśle nie 2 lata.
Głowa,Marcelo,Cleber,Diaz owszem....Dudu,Beto,Kmiecik,Ćwielong,Thwaite,Juszc zyk,Cebanu,Pawełek
Powiedz mi wolfy, czy za Skorży niektórzy zawodnicy mieli "sezon konia" czy nie ,po prostu grali swoje?
Jeśli mieli sezon konia to osiągneli go dzięki komu?
Dobra, bo ja zadałem pytanie, a ty oczywiscie w swoim stylu zmieniłes kierunek wypowiedzi.Wrócmy do meritum sprawy.
-Tak, ale Lech ma takiego trenera, że do końca jeszcze nie wiadomo, czy cokolwiek potrafi. - czy to samo mozna powiedziec o Maaskancie czy nie ? Ja mówie że tak.
Pytanie kieruje do Ciebie bo zadane bylo kilka razy ale ty odpowiadasz na całkiem inne. Nie interesuje mnie potencjał kadrowy ani nic, interesuje mnie trener . Mozna tak samo o nim powiedziec czy nie?