Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 20:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bo stawia na Małeckiego kosztem Riosa?

Maaskant ma w Holandii całkiem dobrą opinię, w przeciwieństwie do Bakero, który jest u siebie spalony. Tyle, ze trzeba też brać pod uwagę politykę transferową obu klubów, gdzie u nas sprzedaje się jak leci i kupuje byle taniej.
ja nie moge Ty dalej o jednym.

Ch** mnie interesuje czy w Zimbabwe, Kongo czy w Brazylii mają dobrą opinię o trenerze .Dla mnie liczy się efekt. Czym różni się gra Wisły dziś od Wisły prowadzonej przez Kaspra/Kowalika ?
Okuka u siebie w kraju przed przyjśćiem do Wisły miał lepszą opinię aniżeli R.M. i co z tego wynika? Nic.Liczy sie to co osiągnie.
Ulatowski przed objęciem Cracovii miał łatkę nowego Skorży, i jakie efekty?

taki był temat :
Cytat:
Tak, ale Lech ma takiego trenera, że do końca jeszcze nie wiadomo, czy cokolwiek potrafi.
czy podobne słowa można wypowiedziec nt. Naszego trenera?
a ty mi tutaj "bo stawia na Małeckiego kosztem Riosa" ? Przeciez Rios jak sam mówił to mediapunto. Równie dobrze mogłes wyskoczyć "Bo stawia na Kurto a nie Jarka Krzoske".
Jesteś pewien że Nasz trener coś potrafi ?Ja z ferowaniem wyroków wstrzymam się dopóki nie zobaczę efektów w grze.
Zresztą, Ty opinię o Bakero znasz tylko z tego co wyczytasz z prasy..jesli sie myle,to wal priv bo rozwalimy temat.

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Ktoś kto przejmują tak słabą drużne, praktycznie z całkowicie nową defensywą i wyprowadza ją na 2 miejsce w tabeli, wygrywając miedzy innymi 4 mecze pod rząd, zasługuje na uznanie.
.
Ok Probierz zasługuje w takim razie na co?
Skoro Maaskant przejął tak słabą drużynę to jak słabą miał Maciek Skorża który przejął ją po masakrycznie fatalnym sezonie i zdobył 2MP ?

Wolfy :skoro znasz opinię o Maaskancie w Holandii,rozumiem ze jak go zatudnili wiedziałeś dokładnie o kogo chodzi?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.02.2011 o godz. 20:34.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując