Wyświetl pojedynczy post
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 10:27
Markus napisał(a):Wyświetl post
Dotychczasowe spraringi potwierdzają, że Wisła bardzo pilnie potrzebuje dodatkowego napastnika, przynajmniej jednego bocznego obrońcę i bramkarza. Wcale kolorowo nie jest też na środku defensywy.

Z niecierpliwością będę też czekał na dzień, w którym tak słabi i nieprzydatni piłkarze jak Kowalski odejdą z klubu.
Napastnik niewątpliwie by się przydał, z drugiej strony ciężko wyciągać wnioski ze sparingów, w których nie grał nasz nowy nabytek na tej pozycji (ok, ostatni mecz grał ale ciężko było liczyć na cokolwiek po raptem, nie wiem, trzech jednostkach treningowych z drużyną?). Prawda wyjdzie w Turcji.
Tak naprawdę wypowiedź powyżej odnosi się też do stoperów. Kew nie zdążył się jeszcze wkomponować, Chavez dopiero co wrócił z występów z reprą.

Bramkarz i boczny obrońca to niewątpliwie najbardziej niepewne pozycje na chwilę obecną.. pytanie czy Stan ma jeszcze w zanadrzu jakieś warianty na to okno?

Natomiast casus Kowalskiego nie przestaje mnie zdumiewać - to jest tak słaby piłkarz że w zasadzie szkoda się rozpisywać o nim szerzej - ja proponuję w ramach jego kontraktu przesunąć go na pozycję biletera w nowo powstałej Strefie Kibica - przynajmniej w jakimś drobnym procencie zwróciłby się klubowi. Zakładając że umie się posługiwać komputerem...
Odpowiedz cytując