anthony09 napisał(a):

Powiem tyle ... jakiś rok temu mieliśmy obronę, mieliśmy atak, mieliśmy prawie bramkarza i jednego środkowego pomocnika. Mówię o 'Pawełku-Alvarezie, Marcelo, Głowackim,Diazie-Sobolewskim-Brożku'
Trzeba było wzmocnić zespół na innych pozycjach ale woleliśmy sprzedawać to teraz powiem tyle, że mamy może jednego obrońcę środkowego i tyle ... może jeszcze ofensywnego pomocnika jak się sprawdzi (Melikson) a o reszcie to się nie chce wypowiadać ;] Sobol to już nie ten Sobol, teraz tylko walczy, przerywa grę ale już więcej technicznej gry od siebie nie da ;]
Myślałem, że może Małecki teraz wybuchnie formą ale on to wybuchnie ale agresją...
Jovanic, Paljic, Branco,Cikos, Łobo,Jirsak, Boguski,a teraz forma Żurawskiego to przeciętność i nadaje się według mnie tylko do Arki Gdynia (bez urazy dla tego klubu).
Nie widzę żadnego potencjału w tej drużynie, poza może Meliksonem, którego nie widziałem live.
|
Wg niektórych sprzedaliśmy leni, którzy zawsze przegrywali w pucharach, a w to miejsce mamy profi i walczaków. Ano zobaczymy co z tego wyniknie. Moim zdaniem progres jest tu równie prawdopodobny jak plajta...