anthony09 napisał(a):

Powiem tyle ... jakiś rok temu mieliśmy obronę, mieliśmy atak, mieliśmy prawie bramkarza i jednego środkowego pomocnika. Mówię o 'Pawełku-Alvarezie, Marcelo, Głowackim,Diazie-Sobolewskim-Brożku'
Trzeba było wzmocnić zespół na innych pozycjach ale woleliśmy sprzedawać to teraz powiem tyle, że mamy może jednego obrońcę środkowego i tyle ... może jeszcze ofensywnego pomocnika jak się sprawdzi (Melikson) a o reszcie to się nie chce wypowiadać ;] Sobol to już nie ten Sobol, teraz tylko walczy, przerywa grę ale już więcej technicznej gry od siebie nie da ;]
Myślałem, że może Małecki teraz wybuchnie formą ale on to wybuchnie ale agresją...
Jovanic, Paljic, Branco,Cikos, Łobo,Jirsak, Boguski,a teraz forma Żurawskiego to przeciętność i nadaje się według mnie tylko do Arki Gdynia (bez urazy dla tego klubu).
Nie widzę żadnego potencjału w tej drużynie, poza może Meliksonem, którego nie widziałem live.
|
spójrz na to w inny sposób.gdybyśmy nie sprzedali tych wszystkich zawodnikow nie byloby kasy na zakupy nowych.i wszyscy stawali by sie powoli "Sobolami" nie tymi co kiedyś,aż wreszcie przestali by grać lub grali coraz slabiej i nie dałoby się już ich sprzedać.skąd wtedy wziąć kasę na nowych?niestety w taki klubie jak nasz (i każdy w Polsce) żeby żyć trzeba sprzedawać.nie ma co płakać po Marcelo ,Głowie czy Brożku.taka nasza rola i taka kolej rzeczy.może sie to nie podobać,ale trzeba z tym żyć.