For_FuN_ napisał(a):

Widzisz, to twoja ocena, a ja przedstawilem swoja i ja porzadnie uargumentowalem. Oceniam Meliksona po tym, co "osiagnal" do tej pory w zawodowym futbolu, gdzie sie nie sprawdzil, gdzie gra i skad przychodzi(ze slabego klubu z bardzo przecietnej ligi, gdzie statystycznie wyglada slabiutko). Filmiki tez wygladaja kuriozalnie...w ogole jaki "ekspert" ocenia pilkarza po czyms takim ;]? O reprezentacji Izraela nawet nie pisze, bo jest slabsza od naszej, a chlopak zaliczyl zaledwie 1 wystep. Gdyby byl rzeczywiscie tak swietny, to kolejni selekcjonerzy by chyba z niego nie rezygnowali ? Blaszczykowski, gdy jest zdrowy i kiedy jest w formie, prezentuje poziom nieosiagalny dla kazdego polskiego pilkarza.
|
Poczekajmy jeszcze trochę z ocenami Meliksona
A tak w ogóle Liga Izraelska jest silniejsza od Polskiej. Ich zespoły regularnie grywają w pucharach.
Co do Błaszczykowskiego i tego, że jak jest w formie to jest nieosiągalny dla każdego polskiego piłkarza.
No właśnie. Jak jest w formie. A tej formy nie może złapać już od półtora roku...
A czy ja wiem, czy Reprezentacja Izraela jest słabsza od naszej? Piłkarzy mają raczej lepszych...