Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 13:37
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Boże a ten znów swoje. Co ci Jarosław podpalał- pomyśl że chłopie zanim coś napiszesz. To że miałeś obniżone podatki czy dostałes kasę co roku na każde dziecko , becikowe w kwestii gospodarczej , czy to że odznaczali taką Walentynowicz czy oficerów AK a nie Michnika czy Szymborską to było coś niewłasciwego.?
Co to znaczy że mieli szczęscie? przecież Tusk,Komorowowski, Gronkiewicz-Waltz,Bielecki byli u władzy prawie od poczatku lat 90 tych- to był dopiero raj. I co opływalismy w luksusy, polskie firmy zaczęly podbijać zachód, zarabiałeś po europejsku? Jakby Jarek był u władzy w czasie powodzi, suszy, kryzysu - to by takie osoby jak ty ich zjadły. Ba, jeśliby PIS-owiec zabił Platformersa to by były akcje na fejsbuku delegalizujące PIS. Co by tu taki AS82 wypisywał. Ale Donald ma ulge- nie jest toksyczny, nie jest pechowy, nie jest nieudacznikiem, nie jest cykorem (przynajmniej zagranicą)

Czekam na informację co zepsuł, zniszczył, podpalił Jarosław. tylko nie ściemniej .Konkrety
Jego prawie kazde wystapienie na konferencji prasowej i insynuacje w stylu ze przez Komorowskiego zginely 3 osoby itd. to jest podpalanie Polski.Prowadzenie polityki na najnizszych instynktach. Skoro zrobili nam taki dobrobyt dzieki obnizonym podatkom to czemu przegrali wybory ? Przegrali bo ludzie w wiekszosci nie moga zniesc Kaczynskiego.Becikowe z czego co wiem to przeglosowala wlasnie PO z LPR a PIS poza 2 oma poslami byl przeciw,zobacz sobie slynny filmik na youtubie jak Giertych to wypomina Kurskiemu..

Sadze ze kto by nie rzadzil w latach 90 to sytuacja w Polsce wygladalaby podobnie i nei wiem czy jakies dekomunizacje w taki czy inny sposob by cos daly bo kradli wszyscy od lewa do prawa.

Nie wychwalam Tuska ,bo mozna sie bylo po nim wiecej spodziewac ,ale wole zeby on mnie reprezentoal i Polske niz Kaczyński