Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 12:04
gigant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że ten nasz rzekomy "antysemityzm", tak na siłę lansowany przez "wyborczą" bardziej dostarcza nam nowych kibiców, niz zabiera.
W to nie wnikam, natomiast myślę że błędem jest pisanie o Michniku czy Łuczywo jako jakiejś tam sile sprawczej.
Dla mnie to jest prywatna batalia 2 żydków(tych przez małe ż czyli chłopaków z kauflandu), którzy po prostu starają nam nasrać do gniazna.Czarny PR i to wszystko.To nie jest przypadek że to się dzieje dziś(wiadomo że za chwile rusza sprzedaż kart,biletów,karnetów) a Melikson czy graf z kolesiem z nożem jest tylko pretekstem.

Pierwszy artykuł ma pokazać że kibole Wisły to antysemici i chamy, drugi że mordercy - wniosek.Od R22 trzymaj się daleka, zapraszamy na cracovie.

Ja bym to generalnie zlał przynajmniej tu na forum,.Jeśli klub czy skwk chce zaprotestować, ok ale zbyt żywiołowe komentowanie tego gówna tutaj to tylko woda na ich młyn.'Patrzcie jak się plują, nieźle im dojebaliśmy itp'.Nie ma sensu.

Gdzie oczywistym jest że i antysemityzm(w dużej mniejszości)jak i niechęć do Żydów(tych prawdziwych) istnieje, tak na Wiśle jak i na innych stadionach jak i w całym społeczeństwie.Tylko co z tego?Jeszcze nie żyjemy w świecie w którym każdy musi każdego kochać.Ważne by swoje przekonania zachować dla siebie i tak się dzieje.

Ja przez ponad 20 lat nie przypominam sobie ani jednego wybryku czy rasistowskiego czy antysemickiego który by miał miejsce na Wiśle.Nawet pamiętam że nasz 'pierwszy murzyn', mimo iż w latach 90tych ruch 'skinheads' był bardzo popularny, także na Wiśle - został pozytywnie przyjęty.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując