Pomimo iż zdaje sobie sprawę ze mój post zostanie pewnie niezauważony w natłoku innych postów, ale jednak spróbuję coś skrobnąć
Nie ma co ukrywać że wszyscy wiążemy z Maorem duże nadzieje, że odmieni styl naszej gry w środku pola a co za tym idzie całej drużyny. Ważną sprawą będzie aklimatyzacja, ale jeśli jest się pewnym siebie, ma się jaja to nie powinno się mieć z tym problemu. Maor był kapitanem swojego poprzedniego zespołu, a kapitanem nie zostaje sie przez przypadek, w związku z tym można mieć nadzieje że sobie poradzi i wkomponuje w drużynę.
Z oceną jego piłkarskich umiejętności poczekajmy do maja żeby można było powiedzieć: świetny zawodnik/kompletna klapa*.Ocenialiśmy już zawodników po filmikach z jutuba i wychodziło że Beto to świetny zawodnik.
Filmiki podrzucone tu przez kogoś robią wrażenie ale aż jestem zdziwiony że nikt nie wypomniał że Maor gra tylko i wyłącznie prawą nogą
*niepotrzebne skreślić
Teqcontroller napisał(a):

|
Było już to wałkowane na forum i lepiej do tego nie wracajmy , bo znowu będzie 10 stron że Majki nie używa lewej nogi.
|
sorry nie zauważyłem, ale to tylko dla żartu napisałem