Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 22:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Proponuję wyjść na balkon (czy cokolwiek), a po powrocie zastanowić się, dlaczego Wisła nie będzie grała jak reprezentacja Holandii.

Podpowiedź: mamy odrobinę gorszych piłkarzy.

[b]Żadna taktyka nie sprawdzi się bez odpowiednich wykonawców[b]. Dlatego nigdy nie będziemy grać jak Barcelona, a oryginalnym wytworem swojskiej myśli szkoleniowej jest "szarańcza", polegająca na zrobieniu chaosu i liczeniu, że któremuś z "naszych" piłka na łeb spadnie. Maaskant przyszedł tu, żeby nauczyć naszych podstawowych schematów i normalnie przygotować, a nie przypisywać awykonalnych dla nich ról. Mam nadzieję...
oczywiscie,dlatego teraz te transfery. np. na lewym bocznym ofensywnym pomocniku zamiast Patryka bedzie grał Maor(jesli jest tak [i]dobry[i] jak mówią.Kupujemy zawodnika po to by wzmocnił skład a nie by siedział na ławce. Ktoś miejsce straci i ja sadze ze bedzie to Patryk, o tym zaczęliśmy więc tutaj skończmy,bo nic to Nam nie przyniesie. Obaj mam nadzieje chcemy jak najlepiej dla klubu a to że mamy różne poglądy, nic nie poradzimy bo to nie My decydujemy.

i nie chodziło mi o to że będziemy grali jak Holandia czy Barcelona, raczej chciałem pokazać rolę srodkowego pomocnika.

E: Jirsaka? Melikson mowil ze gral na lewej/prawej badz za napastnikiem czyli wysoko. a jesli gramy 4-3-3 /ew.4-5-1 to ta trójka środkowych odbiera pilki chyba.
Roznie moze byc ja patrzylem z perspektywy myślenia zawodnika na boisku i stosowania taktyki.;
A Patrykowie przeciez ku*** jak najlepiej życze! Jak bedzie wchodził jak Joker np. za Genkowa czy kogos z przodu i walił bramy to tylko sie cieszyć
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.02.2011 o godz. 22:12.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując