Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 17:41
Nie zamierzam odpisywać wszystkim z osoba, powiem tylko tyle że prawdopodobieństwo tego że Melikson się nie sprawdzi jest takie jak takie jak to że Morgenstern nie wygra PŚ w skokach, czyli musiałby po prostu nie skakać, tak samo jest z Meliksonem jedynie kontuzja może przeszkodzić mu w zniszczeniu tej polskiej okręgówki.
Każecie mi nie oceniać, ale przecież o to w tym chodzi aby ocenić umiejętności zawodnika jeszcze przed tym za nim zagra pierwszy mecz w nowym klubie. Zebrałem pokaźną wiedzę na tego zawodnika, oglądałem 2 mecze, kilka skrótów, plus filmiki na YT, jestem pewien, że takiego zawodnika w naszym klubie nie było od niepamiętnych czasów.
To jest OSZLIFOWANY diament z nim praktycznie nie trzeba nić robić wystarczy wypościć go na boisko i dać jak najwięcej swobody.

Z góry dla świętego spokoju odpowiadam już na ewentalny komentarz " Łobodzinsk też kedyśi grał dobrze w Zagłębiu"
Nie to nie prawda Łobo nigdy nie grał dobrze w Zagłębiu, był od początku wylansowaną gwizdką przec C+, tam grało się na kontrę, Łobo dostał kilka piłek na dobieg do Iwańskiego i mógł zademonstrować tą swoją dosyć dobą wrzutkę z pod kolana. Jak przyszło zagrać pozycyjnym nagle wszyscy w klubie kibice zdali sobie sprawę że Łobo nie ma żadnych predyspozycji na skrzydłowego.

Kiedyś za to obrywałem bo jako jeden z nielicznych potrafiłem zmieszać błotem umiejętności Łobodzinskiego przed dokonaniem transferu (pamiętam teksty typu westersyl puknij się w łeb taki fachowiec jak Leo twierdzi że Łobo to najbardziej utalentowany skrzydłowy w lidze)
On by tu po prostu nie zgrał gdybym to ja miał decydować co możecie odkopać w moich postach.

Tak samo teraz obrywam ze Melikson ale trudno, do pierwszego meczu.

edit:
Śmieszy mnie też słowo aklimatyzacja, według mnie to działa to na zasadzie że jak ktoś nie potrafi grać to się nie zaaklimatyzuję i to nie działa w odwrotną stronę że jak się zaaklimatyzuję to zacznie grać - bezsensu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.02.2011 o godz. 17:52.
Odpowiedz cytując