Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 11:12
cortezz napisał(a):Wyświetl post
Jestem za i rowniez apelowalem juz kilkakrotnie o zamkniecie tego tematu...

Cokolwiek bym nie napisal, zachowujecie sie tak jak Pajdo 88 napisal ( stwierdzenie o zydach) ja napisze troche ladniej: jak ławica pirani w ktora wpadnie kawalek miesa!!! Roztrzasacie wszystko na czynniki pierwsze wycinacie slowa z kontekstu wkladacie w czyjes usta, wyssane z palca slowa, bagatelizujecie podane przyklady( ojej alez zbrodnia, napisala Ela kiedy ktos przedstawil JK jako nieuczciwego polityka, przypominajac jak obiecywal ze nie zostanie premierem kiedy brat bedzie prezydentem.)
Bronicie swoich ulubiencow jak wlasnej Zony,albo nawet bardziej, co jest dla mnie bardzo dyiwne. Na krytyke PIS odpowiadacie krytyka PO i Tuska, kiedy o tych drugich wogole nie bylo mowy i to swiadczy o waszych kompleksach!!!

Mysle ze dalsza dyskusja jest bezcelowa. Temat powinien zostac zamkniety dla dobra ogolu. Nikt nikogo nie przekona, a szczogolnie was milosnikow pisu przekonanych o ogolnopolskim spisku przeciwko Kaczynskim, a moze i nawet o spisku miedzynarodowym!!!
Drogi Cortezie, jak na razie cała "dyskusja" z Tobą odbywa się w następujący sposób :

1. Wrzucasz jakąś prawdę objawioną, popartą zazwyczaj niesamowitym argumentem w stylu "J...ć pisuarów". Przykłady z naszych dyskusji:
Twierdzisz że
- LKaczyński spóźnił się 1 h i przez to doszło do katastrofy smoleńskiej
- wstrętnie pisiory i inne kaczory ciągle grzebią w przeszłości, zamiast odciąć wszystko gruba kreską tak jak w Czechach
- jesteś apolityczny, a najbardziej nienawidzisz Pisu

2. Na powyższe dostałeś odpowiedzi poparte stosownymi linkami. W żadnym przypadku nie przyznałeś się do błędu ani nie podjąłeś retoryki.

3. Miałeś mi zalinkować wypowiedzi posłów PIS-u że Tusk do zdrajca - nadal brak odpowiedzi :

Zalinkuje jak znajde, teraz nie mam czasu szukac...
4. Miałeś mi odpowiedzieć na 4 pytania które zawarłem w swoim poście - brak odpowiedzi

I tak zakończyła się cała dyskusja - a ty śmiesz pisać że ktoś tu bagatelizuje argumenty i że to my mamy jakieś kompleksy.

Mysle ze dalsza dyskusja jest bezcelowa. Temat powinien zostac zamkniety dla dobra ogolu. Nikt nikogo nie przekona, a szczogolnie was milosnikow pisu przekonanych o ogolnopolskim spisku przeciwko Kaczynskim, a moze i nawet o spisku miedzynarodowym!!!
I ja również uważam że dyskusja z tobą jest becelowa - nie potrafisz dyskutować na merytorycznym poziomie i nikt cie nie przekona, że to nie PIS jest całym złem tej ziemi. Skoro napisałeś A - czyli że ponoć jesteś apolityczny, to powiedz B - przestań się polityką interesować i jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to tu nie wchodź.Nie ty jesteś od oceniania co jest dobrem ogółu - ja uważam że wszelka dyskusja jest wskazana, pod warunkiem że dyskutant chce rozmawiać na temat a nie o dupie maryny i jarka. Jak ci temat przeszkadza - to się tu nie pojawiaj.
Powód: pomyłka - nie 1,5 h tylko 1 h
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 02.02.2011 o godz. 14:47.