Wyświetl pojedynczy post
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2011, 03:55
ja tam popieram wszystkich po kawałku Polityka gospodarcza - jedna partia, polityka społeczna druga partia, polityka międzynarodowa trzecia partia itd itd... szkoda że nie ma takiej która by reprezentowała wszystkie moje interesy a tak musze popierać wszystkich a raczej nikogo nie popieram no może z wyjątkiem siebie
Obecnie władze sprawuje PO więc o nich dyskutujmy a naprawdę nie chce czytać jako kontr argument że inni są gorsi ... wiadomo nikt nie jest doskonały ale skoro masz władze i coś żle zrobiłeś to przyznaj się a nie piernicz że inni by jeszcze bardziej to s.......ili ... wiecie o co mi chodzi mam nadzieje.
Dlatego nie lubie PO aczkolwiek zgadzam sie z nimi w kilku sprawach ale nie nawidze ludzi którzy po okazaniu własnej głupoty mówią że inni są głupsi ... Pis w sumie nie lepszy a na temat PSL czy SLD to nie ma co pisać
relax panowie i panie relax
jeszcze co do yy sposobu prowadzenia polityki ... moim zdaniem to PO doprowadziła do takiego uprawiania polityki... moim prywatnym zdaniem to własnie PO prowadzi dużo bardziej negatywną politykę od innych parti politycznych. Palikot, niesiołowski nidy nie słyszałem aby mówili że "PO jest zajebiste" a co druga ich wypowiedż brzmi "PiS jest gorszy niż my " Kto mówił że Kaczyński uprawia nekrofilie ? PO.Kkto mówił że PiS uważa katastrofę za zamach stanu ? PO. W każdej wypowiedzi kogokolwiek z PO jest słowo PiS... jakiś kompleks ?