cortezz napisał(a):

Jestem za i rowniez apelowalem juz kilkakrotnie o zamkniecie tego tematu...
Napisze krotko chodzi mi o caloksztalt a w szczegolnosci o styl prowadzenia polityki, jesli tego nie widzisz nie ma sensu rozmawiac. Cokolwiek bym nie napisal, zachowujecie sie tak jak Pajdo 88 napisal ( stwierdzenie o zydach) ja napisze troche ladniej: jak ławica pirani w ktora wpadnie kawalek miesa!!! Roztrzasacie wszystko na czynniki pierwsze wycinacie slowa z kontekstu wkladacie w czyjes usta, wyssane z palca slowa, bagatelizujecie podane przyklady( ojej alez zbrodnia, napisala Ela kiedy ktos przedstawil JK jako nieuczciwego polityka, przypominajac jak obiecywal ze nie zostanie premierem kiedy brat bedzie prezydentem.)
Bronicie swoich ulubiencow jak wlasnej Zony,albo nawet bardziej, co jest dla mnie bardzo dyiwne. Na krytyke PIS odpowiadacie krytyka PO i Tuska, kiedy o tych drugich wogole nie bylo mowy i to swiadczy o waszych kompleksach!!!
Mysle ze dalsza dyskusja jest bezcelowa. Temat powinien zostac zamkniety dla dobra ogolu. Nikt nikogo nie przekona, a szczogolnie was milosnikow pisu przekonanych o ogolnopolskim spisku przeciwko Kaczynskim, a moze i nawet o spisku miedzynarodowym!!!
|
Widzisz ja mam na przykład w d... styl prowadzenia polityki. Natomiast interesują mnie efekty, bo to nie jazda figurowa. Co jest niby tym rozszarpywanym kawałkiem mięsa? Twoje teorie że nie ten kto popiera SLD a ten kto popiera PiS to k....a? Czy to ze PiS to sekta. Piszesz coś o przykładach, czy zbiedniałeś przez to że Kaczyński najpierw nie był premierem tak jak obiecał, a po roku zmienił zdanie? Bo ja na umorzeniu długu przez Tuska zbiedniałem o pół miliarda. Ile hal dla Wisły można by za to wybudować? Więc podawaj racjonalne przykłady jeśli chcesz żeby traktować je poważnie.
Bronie PiS nie dlatego ze mi płacą ani dlatego że liczę na miejsce na liście

jedynie dlatego że to nie PiS należy dzisiaj rozliczać. Od ponad trzech lat rządzi PO i cudak Tusk, PiS nie ma nic do gadania. Nie masz się o co przyczepić do PO? Że czepiasz się opozycji. I to wysuwając zarzuty zwyczajnie osłabiające.
Dla dobra ogółu to już mieliśmy 50 lat PRL. Dlatego jak cię proszę. Skąd możesz wiedzieć co kogo przekona? Temat Ci sie nie podoba ? Masz setki innych.