1q2 napisał(a):

Choćby w tym do którego się odniosłem, choćby patrząc na Twój podpis.Przecież pogarda aż cieknie
Mic - stosujesz uogólnienia i być może nie jestem w tym 'Twoim worze' ale tak się czuję.Nie jestem za gnojeniem czyjejś godności a jedynie za uzasadnioną krytyką czasem nawet brutalną ale odnoszącą się tylko do gry.
Podałeś nazwiska które swoją grą sobie na to zasłużyły(każdy w innych okresach czasu).Tak Brożek, tak Zieniu , tak Pawełek jaki i Kowalski,Łobo i Bunoza - Tak samo zresztą Kirm czy Jirsak. Ważne by mieć do tego wszystkiego dystans i krytykować kiedy jest faktycznie ku temu powód i tak samo chwalić.
Ja 'od zawsze' stosuje zasadę że wiążące wnioski wysnuwam w jakiś tam okresach czasu.Ok jest mecz i oceniamy za tylko te 90 minut ale nigdy nikogo nie skreślę po 1,2 czy 3 nieudanych meczach.Podobnie jest i w drugą stronę.I to jest mam nadzieje uczciwe
|
Nie pisze ogolnie do kazdego, bo brakloby mi czasu. Moze to blad, ale pisze jak pisze. Kazdy moj post (a przynajmniej zdecydowana wiekszosc) do posty odnoszace sie do -ilustam osob, w tym wypadku pisze o krzykaczach wyzywajacych i szydzacych. Uzywam formy mnogiej. Odnosnie Twojej osoby nic nie mam i nie wrzucam Cie do wora'; Twoje posty zawsze byly rozsadne i Ty jako jeden z niewielu potrafiles krytykowac a nie napierdalac.
Co do mojego podpisu, nie dostrzegasz tego, ze 'ktos' jest taki madry, uwaza sie za lepszego trenera niz Skorza/Maaskant/Kasperczak i wielu wielu innych ? Wiec czemu marnowac takie talenty? Tak, to pogarda, ale skierowana tylko i wylacznie do wymadrzajacych sie eksertow FM.