Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 22:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Choćby w tym do którego się odniosłem, choćby patrząc na Twój podpis.Przecież pogarda aż cieknie
Mic - stosujesz uogólnienia i być może nie jestem w tym 'Twoim worze' ale tak się czuję.Nie jestem za gnojeniem czyjejś godności a jedynie za uzasadnioną krytyką czasem nawet brutalną ale odnoszącą się tylko do gry.
Podałeś nazwiska które swoją grą sobie na to zasłużyły(każdy w innych okresach czasu).Tak Brożek, tak Zieniu , tak Pawełek jaki i Kowalski,Łobo i Bunoza - Tak samo zresztą Kirm czy Jirsak. Ważne by mieć do tego wszystkiego dystans i krytykować kiedy jest faktycznie ku temu powód i tak samo chwalić.
Ja 'od zawsze' stosuje zasadę że wiążące wnioski wysnuwam w jakiś tam okresach czasu.Ok jest mecz i oceniamy za tylko te 90 minut ale nigdy nikogo nie skreślę po 1,2 czy 3 nieudanych meczach.Podobnie jest i w drugą stronę.I to jest mam nadzieje uczciwe
Nie pisze ogolnie do kazdego, bo brakloby mi czasu. Moze to blad, ale pisze jak pisze. Kazdy moj post (a przynajmniej zdecydowana wiekszosc) do posty odnoszace sie do -ilustam osob, w tym wypadku pisze o krzykaczach wyzywajacych i szydzacych. Uzywam formy mnogiej. Odnosnie Twojej osoby nic nie mam i nie wrzucam Cie do wora'; Twoje posty zawsze byly rozsadne i Ty jako jeden z niewielu potrafiles krytykowac a nie napierdalac.

Co do mojego podpisu, nie dostrzegasz tego, ze 'ktos' jest taki madry, uwaza sie za lepszego trenera niz Skorza/Maaskant/Kasperczak i wielu wielu innych ? Wiec czemu marnowac takie talenty? Tak, to pogarda, ale skierowana tylko i wylacznie do wymadrzajacych sie eksertow FM.
Odpowiedz cytując