Wyświetl pojedynczy post
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 22:18
westersyl napisał(a):Wyświetl post

PS. Według mnie Maor Melikosn to największy hit transferowy w polskiej lidze od niepamiętnych czasów. Jak dobrze pójdzie to chłopak rozniesie tą ligę. Kompletne przeciwieństwo Wojtka, dobra technika, szybkość, dymnika, zwrotność, perfekcyjne prostopadłe podanie, dobry strzał. Nie boi się próbować trudnych zagrań, nie boi się że dostanie kose w nogi mimo że przeciwnicy polują na jego nogi z tego względu że po prostu nie potrafią go zatrzymać. No i jak pisałem już wcześniej te jego podania to poezja, nie za lekkie nie za mocne, napastnik idealnie może zabrać się z piłką po takim podaniu albo po prostu walić na bramę.
Też tak myślę i też bym tak bardzo chciał , ale ostateczna ocena będzie w lidze po paru kolejkach.
Nie chcę nikogo oceniać po 1 lub 2 meczach po prostu potrzeba czasu nie od razu ktoś przychodzi nowy zalicza asysty i strzela gole.Nasz nowy nabytek Białorusin jest bardzo pewny siebie oby miał rację bo my kibicie mu to wypomnimy jak po paru lub parunastu kolejkach będzie grał sito nie będzie pożytku z niego.

Dlatego do każdego transferu podchodzę z dystansem bardzo się cieszę że Wisła go kupiła i że będzie zajebistym wzmocnieniem naszego zespołu.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując