Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 22:02
mic napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie wchodzi nikomu w dupe. Dziwi mnie (a raczej smieszy) fakt, ze krzykacze potrafia zobaczyc "drzazgi w oczach" nielubianych, a nie widza "'kolkow w oczach" ulubiencow. Niestety, panuje debilna moda na ublizanie i szydzenie z wlasnych pilkarzy, nie wiem czy to kwestia odreagowania czy ubogiego zycia i checi wyzycia. Krytyka - owszem, ale nie jechanie jak po lysek kobyle. Na tym forum niewielu jest ktorzy potrafia wyrazic swoje zdanie i niezadowolenie, bez jakichkolwiek wycieczek na pilkarzy, najczesciej ublizajacych.

Parafrazujac Twoje slowa, moda jest na "niezaleznie od postawy, trzeba kazdemu grajkowi zaublizac i zwyzywac". Ba, niedlugo dojdzie do tego, ze po kazdym nieudanym podaniu/zagraniu beda leciec ..... i inne ostre wyzwiska, tylko i wylaczenie, aby zaspokoic swoje ego

"Kapisz" ?

PS. O Bogu i sekcie to nie pisz, bo sie kompromitujesz.

PPS. W ktorym poscie (poprosze o cytat), uwazam sie za 'niewiadomo kogo' ? Czy to nastepne klamstwa ?
Wiele osób na pewno przesadza ale.
Powiem szczerze nie zauważyłem jakiejś piany na zębach w grze Wojtka która świadczyłaby że chce zaprzeczyć tym wszystkim opinią, Paweł Brożek też kiedyś był mieszany z błotem, ale on się z tego podniósł pokazały wszystkim że potrafi strzelać gole i generalnie grać bardzo dobrze w piłkę. Kryka jest częścią pracy zawodników, jak Wojtek nie potrafi sobie z tym poradzić to niech zmieni klub gdzie celem będzie środek tabeli.
Może ta jego wrzutka z pod kolana wystarczy na klub typu Korona Kielce, GKS Bełchatów jednak tutaj trzeba reprezentować coś więcej.
90% kibiców widzi że Wojtek po prostu się nie nadaję, można było już dawno określić Łobodzinskiego jako transferową pomyłkę. Jednak on nadal jest w klubie i nie nauczy się grać z dnia na dzień, nie stanie sie dynamicznym, szybkim skrzydłowym z dobrym strzałem i ciekwaymi sposobami na rozwiązanie akcji. To się nie stanie trzeba zrozumieć że ktoś wywalił 400 k euro w błoto. (Bednarz).
Nie dziw się, że opinie kibiców są już na skraju nieawisci do tego zawodnika bo ktoś go trzyma w klubie na siłę, lub jemu też pasuję bycie mieszanym z błotem i zgarnianie za to dobrych pięniedzy.

PS. Tak jak napisałem jeśli trener będzie widział Meliksona/Kirma/Małeckiego jako prawego pomocnika to Wojtek murawy już w tej rundzie nie powącha. Bo jak wszyscy wiemy Wojtek na żadnej inne pozycji wystawić nie można.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.02.2011 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując