Jagul napisał(a):

|
Okazuje się, że sezon jaki miał w Zagłębiu przed odejściem, to był sezon życia i wtedy wyciągnął z siebie max. Szkoda, bo chyba każdy liczył, że stać go na więcej.
|
Akurat ostatni sezon to miał taki jak u nas wszystkie, nawet wypadł z 1 składu Zagłębia ale nasze orły zaślepione statusem reprezentanta, połknęli haczyk.Co ciekawsze w Lubinie jego odejście było dla kibiców bardzo dobrą wiadomością
Tak w ogóle żeby być uczciwym - Ja do Łobo jako do człowieka nie mam nic.Nie znam go, nie wiem jaki jest, nawet nie mam do niego pretensji że gra tak chujowo bo to przecież nie jego wina że gra w Wiśle.Nie oczekiwał bym po nim takiej oto postawy
Wisła - hej Łobo, dajemy Ci 1.5 melona euro przez 5 lat
Łobo - słuchajcie, spoko ale jestem zbyt chujowy by grać w takim klubie i do tego jeszcze tyle zarabiać
Zresztą wiadomo że zawodników 'Łobo podobnych' mamy w klubie na pęczki.Akurat on jest tak niesamowicie pokraczny w tej swojej 'grze', że najbardziej obrywa - też dlatego że tyle zarabia, co jak pisałem , jego winą nie jest
A tak na koniec - to co mi się w Amice podoba to to że oni potrafią minimalizować straty.Kupią, nie sprawdza się, chcą jak najszybciej się go pozbyć.Tak było z tym całym zaciągiem bałkańskim co niby na złość Smuda odrzucił a i po Smudzie okazało się że nic nie prezentują, tak było choćby z Dolhą, Kasprzikiem którego akurat sprzedać się nie udało ale też nie czekali latami by może się sprawdził.Tak ostatnio było z Wichniarkiem, z 'Czibambą'.
U nas niestety goście grający permanentną kichę od dawien dawna, zawsze mogą liczyć na kolejną szansę.
mic napisał(a):

PPS. W ktorym poscie (poprosze o cytat), uwazam sie za 'niewiadomo kogo' ? Czy to nastepne klamstwa ?
|
Choćby w tym do którego się odniosłem, choćby patrząc na Twój podpis.Przecież pogarda aż cieknie

Mic - stosujesz uogólnienia i być może nie jestem w tym 'Twoim worze' ale tak się czuję.Nie jestem za gnojeniem czyjejś godności a jedynie za uzasadnioną krytyką czasem nawet brutalną ale odnoszącą się tylko do gry.
Podałeś nazwiska które swoją grą sobie na to zasłużyły(każdy w innych okresach czasu).Tak Brożek, tak Zieniu , tak Pawełek jaki i Kowalski,Łobo i Bunoza - Tak samo zresztą Kirm czy Jirsak. Ważne by mieć do tego wszystkiego dystans i krytykować kiedy jest faktycznie ku temu powód i tak samo chwalić.
Ja 'od zawsze' stosuje zasadę że wiążące wnioski wysnuwam w jakiś tam okresach czasu.Ok jest mecz i oceniamy za tylko te 90 minut ale nigdy nikogo nie skreślę po 1,2 czy 3 nieudanych meczach.Podobnie jest i w drugą stronę.I to jest mam nadzieje uczciwe