Wyświetl pojedynczy post
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 21:01
picasso napisał(a):Wyświetl post
raz,dwa,trzy..........mało
a wracając do tematu.moim zdaniem ten jak i smoleńsk powinny być zamkniete.wiadomo,ze polityka to najbardziej drazliwy temat.nikt nikogo nie przekona,a powstają tylko niepotrzebne kłótnie w było nie buło jednej rodzinie.
Jestem za i rowniez apelowalem juz kilkakrotnie o zamkniecie tego tematu...

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Poza tobą to raczej mało kto wypisuje brednie. Temat polityczny a twoje posty to tylko wieczna napinka z czego wnioskuje że masz jakieś góra 17 lat (choć bliżej 15) . Do tego z tej napinki nie ma żadnych wniosków.
Jeśli kogoś bronimy to podajemy ku temu powody, jeśli atakujesz to podawaj je także. Tylko nie pisz kolejny raz że jest ich tak wiele że nie możesz aż się skupić żeby je zebrać.
Wysil się trochę i napisz co robia źle - czy nie podoba ci sie ich polityka historyczna przypominająca polskich bohaterów, może polityka uderzania w katów z SB/UB , rehabilitowania opozycjonistów, obniżania zarobków eks-komuchów i podwyższania zarobków ich ofiarom, komentowanie mediów, inna droga rozwoju gospodarki ( mniej prywatyzacji , więcej rozwoju polskich przedsiebiorstw, inne stopy podatkowe, stosunek do ZUS/KRUS), kwestie wejścia do strefy euro, stosunek do Rosji, podejście pro-rodzinne, kwestie aborcji, eutanazji, in vitro Napisz o co sie chodzi bo naprawdę plujesz się tu i nie wiem co chcesz osiągnać. Można mieć różne zdania ale napisz, uzasadnij, dopisz kto jest lepszy dla Polski. Tak po prostu.
Napisze krotko chodzi mi o caloksztalt a w szczegolnosci o styl prowadzenia polityki, jesli tego nie widzisz nie ma sensu rozmawiac. Cokolwiek bym nie napisal, zachowujecie sie tak jak Pajdo 88 napisal ( stwierdzenie o zydach) ja napisze troche ladniej: jak ławica pirani w ktora wpadnie kawalek miesa!!! Roztrzasacie wszystko na czynniki pierwsze wycinacie slowa z kontekstu wkladacie w czyjes usta, wyssane z palca slowa, bagatelizujecie podane przyklady( ojej alez zbrodnia, napisala Ela kiedy ktos przedstawil JK jako nieuczciwego polityka, przypominajac jak obiecywal ze nie zostanie premierem kiedy brat bedzie prezydentem.)
Bronicie swoich ulubiencow jak wlasnej Zony,albo nawet bardziej, co jest dla mnie bardzo dyiwne. Na krytyke PIS odpowiadacie krytyka PO i Tuska, kiedy o tych drugich wogole nie bylo mowy i to swiadczy o waszych kompleksach!!!

Mysle ze dalsza dyskusja jest bezcelowa. Temat powinien zostac zamkniety dla dobra ogolu. Nikt nikogo nie przekona, a szczogolnie was milosnikow pisu przekonanych o ogolnopolskim spisku przeciwko Kaczynskim, a moze i nawet o spisku miedzynarodowym!!!
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.02.2011 o godz. 21:14.