cortezz napisał(a):

K***a gdzie tak napisalem ze wole SLD niz PIS? Ty naprawde uwielbiasz obracac kota ogonem, przeinaczac fakty i wkladac wlasne slowa w czyjes usta(a raczej w palce w tym przypadku)
Moze Ty dostajesz jakas kase z biura poselskiego PISu za takie brednie ktore wypisujesz?
Niektorzy z Was sie zachowuja tak jakbym obrazil im/wam ojca, a nie pozal sie Boze polityka!
A najbardziej rozsmieszym mnie Martin6 czy jak mu tam jak kazal mi przepraszac... hehehehehe
No i zapomnialbym o tym jak trafnie Was ocenil Pajdo88
|
Poza tobą to raczej mało kto wypisuje brednie. Temat polityczny a twoje posty to tylko wieczna napinka z czego wnioskuje że masz jakieś góra 17 lat (choć bliżej 15) . Do tego z tej napinki nie ma żadnych wniosków.
Jeśli kogoś bronimy to podajemy ku temu powody, jeśli atakujesz to podawaj je także. Tylko nie pisz kolejny raz że jest ich tak wiele że nie możesz aż się skupić żeby je zebrać.
Wysil się trochę i napisz co robia źle - czy nie podoba ci sie ich polityka historyczna przypominająca polskich bohaterów, może polityka uderzania w katów z SB/UB , rehabilitowania opozycjonistów, obniżania zarobków eks-komuchów i podwyższania zarobków ich ofiarom, komentowanie mediów, inna droga rozwoju gospodarki ( mniej prywatyzacji , więcej rozwoju polskich przedsiebiorstw, inne stopy podatkowe, stosunek do ZUS/KRUS), kwestie wejścia do strefy euro, stosunek do Rosji, podejście pro-rodzinne, kwestie aborcji, eutanazji, in vitro

Napisz o co sie chodzi bo naprawdę plujesz się tu i nie wiem co chcesz osiągnać. Można mieć różne zdania ale napisz, uzasadnij, dopisz kto jest lepszy dla Polski. Tak po prostu.