Drozd napisał(a):

|
Pisał gdzieś że nienawidzi PO? Czy wnioskujesz to z faktu że broni SLD? A wiadomo kto broni SLD. Czy ktoś kogoś przekonał to raczej ciężko oceniać, ważne że młodzi ludzie nie traktują poityki tak jak Twój dziadek, bo naród powinien za przeproszeniem trzymać polityków za pysk z pomocą mediów. Niestety te nie spełniają swojej konstytucyjnej roli dlatego trzeba sobie radzić bez nich. I na własną rękę starać się poznawać rzeczywistość.
|
Widzisz, pisalem wielokrotnie, ale Ty lubisz wybierac tylko to co Tobie pasuje, moze dlatego jestes tak oddany Kaczynskiemu, on robi to samo
PS Mozesz mi powiedziec kiedy i gdzie bronilem SLD?
Juz kiedys napisalem ze najlepiej dla Polski byloby, gdyby spadly jeszcze trzy Trupolewy i scena polityczna oczyscila sie sama w sobie. Moze wtedy mloda kadra menadzerska poradzila by sobie z tą jak do tej pory trwiniona kasa na pie...r...doly ( ciagly powrot do przeszlosci)
martin_6 napisał(a):

|
C***l, c***a, sz***a... Nie ja używałem tych słów, więc nie sięgaj po takie argumenty, bo tylko się ośmieszasz...
|
Po pierwsze , nie uzylem dokladnie takich slow....
Po drugie , po co przenosisz rozmowy prywatne na forum?
Po trzecie, ja w przeciwienstwie do Ciebie jestem w stanie powtorzyc Ci w oczy to co napisalem....
Mysle ze miedzy nami temat powinien sie zakonczyc poniewaz nie umiesz wziasc odpowiedzialnosci za swoje slowa. Kazdy przejaw niewygodnych faktow nazywasz trolowaniem, wiec ciach bajera!!!