FraMat napisał(a):

wolfy, Ty celowo drażnisz ludzi na forum?

Sam dobrze wiesz, że chocbysmy ten ostatni mecz przegrali 0-10 to nie ma to żadnego znaczenia w kontekście przygotowań do sezonu. I nie o wyniki chodzi, ale o zgrywanie drużyny?
|
Ja nie twierdzę, że to będzie miało daleko idące, mroczne konsekwencje, tylko że będzie nam, kibicom kurewsko wstyd. To znaczy mnie jest, mnie będzie, bo widać niektórzy już myślami są w Lidze Mistrzów.
Ja rozumiem, że nasi kopacze większość już znieczulili, ale funkcjonuje jeszcze takie pojęcie? Czy może jestem ostatni, który jak patrzy na Łobodzińskiego który ewidentnie odpuszcza przy stanie 4:0 mimo, że tak naprawdę to pewnie jego ostatnia szansa na pokazanie się - to go krew zalewa?
Albo patrzy na takiego Bunozę czy Branco, którzy w obronie są jak dzieci we mgle i zastanawia się, jak oni tutaj trafili?
Ale spoko, będzie lepiej. Na pewno. Widząc takie zaangażowanie naszych jestem całkowicie spokojny.
EDIT: Jeżeli chodzi o Branco, to po nim przynajmniej było widać, że faktycznie go to boli. Za słaby był piłkarsko żeby ograć przeciwników, to się w końcu w....ił i wyciął równo z ziemią. Czyli miał jednak jakiś tam wstyd i ambicję, widać to było jak schodził.
Na pewno lepsze to, niż oglądanie "Łobo" na czworakach po dowolnym kontakcie fizycznym z przeciwnikiem. Jak taka - za przeproszeniem - ....a mogła zajść tak daleko pozostanie wielką zagadką naszej ligi.