Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 16:55
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wolfy, Ty celowo drażnisz ludzi na forum?

Sam dobrze wiesz, że chocbysmy ten ostatni mecz przegrali 0-10 to nie ma to żadnego znaczenia w kontekście przygotowań do sezonu. I nie o wyniki chodzi, ale o zgrywanie drużyny?
Ja nie twierdzę, że to będzie miało daleko idące, mroczne konsekwencje, tylko że będzie nam, kibicom kurewsko wstyd. To znaczy mnie jest, mnie będzie, bo widać niektórzy już myślami są w Lidze Mistrzów.
Ja rozumiem, że nasi kopacze większość już znieczulili, ale funkcjonuje jeszcze takie pojęcie? Czy może jestem ostatni, który jak patrzy na Łobodzińskiego który ewidentnie odpuszcza przy stanie 4:0 mimo, że tak naprawdę to pewnie jego ostatnia szansa na pokazanie się - to go krew zalewa?
Albo patrzy na takiego Bunozę czy Branco, którzy w obronie są jak dzieci we mgle i zastanawia się, jak oni tutaj trafili?

Ale spoko, będzie lepiej. Na pewno. Widząc takie zaangażowanie naszych jestem całkowicie spokojny.

EDIT: Jeżeli chodzi o Branco, to po nim przynajmniej było widać, że faktycznie go to boli. Za słaby był piłkarsko żeby ograć przeciwników, to się w końcu w....ił i wyciął równo z ziemią. Czyli miał jednak jakiś tam wstyd i ambicję, widać to było jak schodził.
Na pewno lepsze to, niż oglądanie "Łobo" na czworakach po dowolnym kontakcie fizycznym z przeciwnikiem. Jak taka - za przeproszeniem - ....a mogła zajść tak daleko pozostanie wielką zagadką naszej ligi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.02.2011 o godz. 17:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując