Wyświetl pojedynczy post
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 16:05
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie idąc Twoim tokiem rozumowania co taka mega gwiazda, talent i w ogóle jak Genkov robi w Polsce Skoro jest tyle razy, Twoim zdaniem, lepszy od Sobiecha to czemu przychodzi do naszej ligi? Podaj mi przykład polskiego piłkarza co majac tyle lat co Sobiech przechodzi z klubu do klubu i strzela dalej gole a nie siada na ławce.

Co do drugiej częsci Twojej wypowiedzi. Czemu 11 Polaków mam Ci podawać? Gdzie ja napisałem, że chcę Wisłe tylko polską. Trzeba mieć trzon, mocnych zawodników i do tego dokladać resztę (mogą być zagraniczni). Brożek też nei był mega gwiazda od razu. Moim zdaniem zakupy takich gości jak Wilk sa bardzo dobre. Jest młody i nie strach wprowadzac go a jest Polakiem. I takich jest więcej. Wypada ich tylko znaleźć w odpowiednim momencie. My wzięlsmy Wilka i teraz żaden Lech czy Legia wiadome że nam go nie wykupia bo bylismy pierwsi. Podobnie powinno być z Grosickim czy Golem. Zanim jeszcze coś wielkiego pokazali powinnismy ich byli mieć. Tak samo było z Brożkiem. A my nie mamy w ogole młodych Polaków w podstawowym składzie którzy mogliby byc perspektywiczni i to mnie boli.

Do RAFi89: mowa tylko o polskiej piłce. Główna moja myśl jest taka, że do polski nie przychodzą naprawdę wartosciowi zagraniczni zawodnicy. Inter stać na najlepszych więc nie ma porównania.
wszystko dobrze kolego tylko że rzeczywistość jest inna.Teraz Wisła jest jednym placem budowy ...obiekt tak i drużyna. Żeby tak łatwo trafić w udane transfery młodych Polskich graczy naprawdę trzeba mieć duże szczęście.Wiśle przeszło kilku młodych obiecujących się graczy i nie zrobiło kariery ...Kwiek,Kuzera Ćwielong Nawatczyński choć narybek z nich dobry był.Na temat Wilka było różnie... po co on nam?, gdzie on grał ,kto to jest? nikt go nie znał po za kibicami Kileckiej Korony. Dla czego Lech go nie zabrał Na temat Grosickiego poszperaj, kilka lat temu nikt nie chciał hazardzisty w klubie, uratował się w Białystok bo w innym przypadkum nie mówili byś my na tema Groszka .Dzisiaj Polski zdolny gracz patrz aby nie zostać graczem lecz milionerm

Odpowiedz cytując