Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 15:08
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
A Genkov, Melikson, Sivakov to są mega postaci, wielce utalentowani i majacy mega doświadczenie w Europie gwarantujace to że będa gwiazdami w Polsce. Dlaczego oni sa wedlug Ciebie pewniakami? Dlaczego bezkrytycznie na nich patrzysz i myslisz, że Genkov jest lepszy od Sobiecha? Ja zaznaczam, że tego nie wiem i chce się sam przekonać. Ale jak ktoś pisze, że są to super transfery bez jednego meczu o stawkę w ich wykonaniu to sieje demagogię.
Lepiej chyba dać 0,5 mln za Genkova, który w bułgarskiej strzela na zawołanie, grał w pucharach, no i z jakiegos powodu Dynamo dało za niego 2,5 mln swego czasu niż 1 mln za Sobiecha, którego jak na razie najlepszym osiągnięciem jest 10 bramek w polskiej lidze.
Lepiej dać 700 tysięcy za Meliksona niż 4mln za Mierzejewskiego, bo nie wydaje mi się żeby Maor był 5-6 razy gorszy.
Tu nie chodzi o to czy oni są lepsi od Polaków, tylko że ceny piłkarzy, którym się udało kilka razy piłkę prosto kopnąć w Polsce to jest kosmos, podobnie ma się rzecz z pensjami, jak czytam że Bonin odrzuca oferty bo on jest gwiazda i ma swoje wymagania to mnie śmiech ogarnia...
Odpowiedz cytując