Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2011, 12:21
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
.

oj tam, dla mnie najciekawszy jest fragment, o tym że szantażował chłopaka, ale wszystko powinno być ok. bo ma 16 lat i w sumie to mu głupio że go szantażował. A 3 000 zdjęć do których się przyznał a potem wycofał? Same się zapisały. To z kolei wina Windowsa najprawdopodobniej. Jakby to wyszło, a on dalej byłby w PO, to podniósłby się krzyk, że PO to partia pedofilów, zboczeńców i innych cudaków. Wyszło teraz, okazuje się, że to szantaż PO, blamaż państwa i spisek prokuratury. Coraz lepiej tu się dzieje. Gdzie nie spojrzeć tam można się o coś przyczepić
No cóż dla każdego najbardziej interesujące jest to co go boli. Jeśli o mnie chodzi to intryguje mnie:
1. Szantażowanie chłopaka nie przeszkadzały PO aby wstawić podejrzanego na listę.
2. Nie było również problemem już po jego wyborze na radnego.
3. Problemy zaczęły się pojawiać gdy okazało się że radny nie chce głosować na kandydaturę burmistrza z PO
4. I wtedy wyciągnięto z szafy (w dniu głosowania) zawieszone od roku śledztwo przeciwko niemu.
5. Dodatkowo szantażując gościa niezgodnym z prawem ujawnieniem szczegółów z postępowania.
6. Wykorzystując materiały policyjne (które przecież powinny być tajne) niezgodnie z ich przeznaczeniem, prawem i faktami (okarżono gościa o przestępstwa o które prokuratura go nie oskarża).

No więc jeśli Twoim zdaniem nie jest to "to szantaż PO, blamaż państwa i spisek prokuratury" to zapewne musisz być strasznie obużony np: na sposób w jaki PO wykorzystała przed ostatnimi wyborami sprawę posłanki Sawickiej. Bo przecież jeśli ta sprawa jest "czysta" to co dopiero sprawa z Sawicką gdzie w końcu sąd orzekł że wszystko działo się zgodnie z prawem i procedurami a przecież całe PO grzmiało jakie to policyjne państwo funduje nam PiS.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 01.02.2011 o godz. 12:33.