Przemas napisał(a):

|
Niestety patrząc na naszą drużynę i na mecze w lidze jakie graliśmy i jak je graliśmy to muszą sie chłopaki wziąć za trenowanie i podnoszneie umiejętności bo to 2. miejsce co mamy zdobyliśmy w 80% walką,zaangażowaniem i bieganiem a nie umiejętnościami czysto piłkarskimi. Więc wcale tak świetnie nie jest z naszymi grajkami
|
Dlatego trzeba sie cieszyc, ze druzyne trenowal Maasskant. Gdyby po wyprzedazy zawodnikow zostal u nas jakis lokalny geniusz, to mogloby w tym skladzie personalnym wyjsc z tego jakies bardzo niskie miejsce.
bonawentura napisał(a):

|
Weźcie się odczepcie od Bunozy. Trzeba dać gościowi czas, bo wydano za niego 400 tysięcy euro, chyba nie po to, by teraz siedział na ławce. Mi osobiście podoba się gra Bunozy i byłaby ona jeszcze bardziej efektywna, gdybyśmy z przodu mieli kim grać.
|
Miedzy innymi o to mi przedtem chodzilo. Zgadzam sie z Wolfym co do tego, ze Bunozy zdarzaja sie konkretne bledy i jest bardzo niepewny. Tylko ze wedlug mnie, powinien dostac wiecej czasu. Moze to byl slepy strzal Kapki ale tego nikt z nas nie moze byc pewny. Trener jest najlepsza osoba to wydania w tej sprawie wyroku.