Wyświetl pojedynczy post
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 16:42
Jeśli to okno transferowe skończy się tylko kupnem Genkova, Jaliensa, Melliksona i jakiegoś bramkarza w stylu Jovanicia, to będzie śmiech na sali. Nie po to los dał na prezent w postaci 3,5 mln E za słabych Brożków i Głowackiego (nie liczę Marcelo i Diaza, gdyż ci prezentują europejski poziom), aby teraz wykpić się zaledwie trzema transferami. Nie mamy ani jednego lewego obrońcy, nie mamy zmienników dla Chaveza i Jaliensa. Cikosz jest wielką niewiadomą, a z kolei Branco wiadomo, że to nie jest piłkarz pokroju Wisły. Do tego dochodzi jedyny Genkov w ataku. Żuraw jest już na emeryturze, a Riosa trzeba jak najszybciej przerobić na drugiego Cantoro - jest waleczny, świetny technicznie, dużo biega, ale jest wolny i nieskuteczny. W chłopaku jest potencjał i nie można go ot tak odstawić od składu. Oczywiście ma wysoką klauzulę odstępnego, ale przecież można ponegocjować i wykupić go za znacznie mniejsze pieniądze.

Na razie to wszystko wygląda nader słabiutko. Jedyna nadzieja w Maaskancie i tym, że los będzie dla nbas łaskawy.

PS. Jeśli taka ma wyglądać ta nasza hiperofensywa transferowa zapowiadana przez pewnych forumowiczów, a także przez Smudę, to ja nie mam więcej pytań, a tylko obawy co do przyszłości mojej ukochanej drużyny.
Odpowiedz cytując